Irenko Maksym mówi że będzie farmerem hahahaha. Wierci mi dziurę w brzuchu o grządki z warzywami. Nie mam miejsca na działce. Wynalazl kawałek miejsca za pompą obo plotu i mamy ten cypelek skopać i posiać warzywa którymi się będzie zajmował (ciekawam jak długo?) kupił nasiona marchwi, rzodkiewki, kopru i czegoś tam jeszcze. Będziemy siać
Ana a masz u siebie gdzieś w okolicy Leroy Merlin, dzisiaj widziałam fajne z tworzywa,wyglądały jak ceramiczne, szare okrągłe i kwadratowe największa kosztowała 199 zł , najmniejsza 45 zł ...
i czy widziałaś te u Aguniady , wysyłają kurierem
Ja też do rana nie dosiedzę i tymczasem życzenia wyślę!
200 stronic niemal w rok!
Tempo niezłe! Ale szok!
Gratuluję i winszuję,by następnych stronek 100,
jeszcze szybciej Tobie szło!
Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...
Ana a masz u siebie gdzieś w okolicy Leroy Merlin, dzisiaj widziałam fajne z tworzywa,wyglądały jak ceramiczne, szare okrągłe i kwadratowe największa kosztowała 199 zł , najmniejsza 45 zł ...
i czy widziałaś te u Aguniady , wysyłają kurierem
Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...