Przy takim słońcu jak dzisiaj wiosna się szybko budzi, zaczynają żonkile, sasanki, szafrki, prumule pięknie się rozkwitają, magnolie wolniej, teraz jest czas dla gwiaździstych
Iwonko, magnolie pięknie wyglądają jak mają za sobą zielone tło, Genie może się podobać ma kwiaty jak jabłuszka i ten kolorek czerwonego wina..przechodzący w malinę
Pąk jedyny pąk Aleksandriny
Aleja jeszcze młoda, to dopiero alejeczka...dopiero początek
Ja też jestem ciekawa, ale nie mam pewności, że to są pąki kwiatowe, są dwa większe od pozostałych, i szczelnie zamknięte
Byliśmy wczoraj u lekarza, jest lekka poprawa, czyli kolano powoli się goi...w Wieliczce, czyli niżej już magnolie w kolorach, ja mieszkam na górce, mamy jednak zimniej, dopiero pękają pąki
szkoda tych magnolek, ja też miałam straty w magnoliach.
To czas gwiaździstych, moje już pokazują się w bieli i takie je lubię, tą biel wśród zieleni
Ech ciesze się z kwitnienia tej magnolii jak małe dziecko . zrewanżowała się po tylu latach tajemnych rozmów miedzy nami .miło że podzielacie Sebek ,Ola moją radość
Większość dnia tak Jedynie dzisiaj wybrałem sadzonki ze ścinek do załatania dziur w bukszpanach, znioslem donice w jedno miejsce i podlałem to i owo Więcej nic nie mam do roboty
Teraz dwa tygodnie nie będę widzieć ogrodu - to już nie tak super... Ale etap prac wykonanych na dzień dzisiejszy jest zadowalający Mogę sobie zrobić przerwę