kosolka -trzeba będzie w tym roku okrywać mimo wszystko.
Tylko żeby znowu z przegrzania nie padły
Moje stipy wszystkie nieżywe.
Miskanty mają jakieś zielone oznaki,chyba że to perz wrósł
nie wiem co masz na myśli mówiąc wdzięczne jakich traw potrzebujesz, wysokie, niskie, ekspansywne?
nie mam problemu z miskantami Gracilimus, Morning Light, Variegatus, Rozplenicami, Hakonechloa, Sesleria, Bowles Golden, Ewergold, Red Baronem - ten rozchodzi się na boki, Ice Dance- też idzie bokami. Miałam jeszcze miskanty zebrinus i giraffe, ale pożegnałąm się z nimi bo robiły mi 'bałągan' na rabacie, chociaz ogólnie je polecam
Frosted Curls co roku jakaś wypada i myślę czym ją zastąpić, rezygnuje też z Praire fire
ANA, według Twoich obserwacji, które trawy są najbardziej ... powiedzmy "wdzięczne", które są bardzo ekspansywne? Ogólnie - które polecasz?
Wybacz, ale jestem początkująca i zielona a u Ciebie widzę jest sporo tego
Runianka utkana krokusami - mega widok Tym bardziej, że stożki przyciągają uwagę
w tamtym roku o tej porze miałam kwitnące tulipany, w tym na razie są jeszcze w pąkach. Wbrew pozorom że nie było zimy, długo pogoda była niesprzyjająca
Dzięki Anetko to mnie pocieszyłaś
Oglądałam zdjęcia swoich z zeszłego roku i 12 kwietnia były już kępki zielone a teraz nic nie ma. Zaniepokoiło mnie to poważnie
Pozdrawiam