Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:54, 10 mar 2012

Do góry
Krys napisał(a)

mam to szczęście że wiatrak jest za dużymi drzewami-topolami i jak tylko pojawią się liście to nie będzie go specjalnie widać gorzej by bylo gdybym mieszkała po drugiej stronie wsi gdzie widok jest na te pola właśnie...

Aniu czy w salonie też masz woodentic brown ?

Krysiu w całym domu mam jednakową podłogę i na dole i na górze tylko w łazienkach pod kolor do łazienek. Jestem z nich bardzo zadowolona. Są też w dwóch innych kolorach jaśniutkim i pośrednim.
Rododendronowy ogród. 16:50, 10 mar 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

mówisz równouprawnenie? hmmm to jak to jest dzień chłopaka we wrześniu, a w marcu dzień mężczyzny?

No własnie takie równouprawnienie, oni sobie dwa dni rezerwują choc i tak cały rok mają swięto a kobietom jeden dzień. Ja w każdym razie dziś obchodę ( niezbyt ) święto różnego wieku chłopaków i koniec.

Bogdzia, ja slyszalam gdzies, ze mezczyzni dojrzewaja do 12 roku zycia a potem to juz tylko rosna
Bez urazy Panowie, to tylko taki niewinny zarcik.
Ja Wam zycze samych radosnych chwil, bo jesli Wy jestescie radosni to i my rozniez
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:40, 10 mar 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Można samemu zaprojektować i zlecić jakiemuś stolarzowi

można, pytałam o wycene takiego 2 wieże, ruchomy mostek, piaskownica, huśtawki, zjeżdżalnia, drabinki, ściana spinaczkowa to tak w granicach 4-4,5tyś
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:35, 10 mar 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
wspaniałe, ciekawa jestem jaki koszt, bo takie coś chcemy na ogród dla naszych wnuków

Irenko takie rozbudowane jak z fotki Danusi to drogie tak od 6tyś w górę, ale można poszukać w necie mniejsze są dużo tańsze
http://allegro.pl/listing.php/search?string=place+zabaw&category=0&sg=0
Ogród Sylwii od początku :) 16:25, 10 mar 2012

Do góry
też sprawdzałam targówek w jankach jakieś pojedyncze
Ogród Sylwii od początku :) 16:25, 10 mar 2012

Do góry
wpisz w wyszukiwarce buxus i ci znajdzie potem sprawdź dostępnośc w twoim sklepie po prawej stronie
Rododendronowy ogród. 16:24, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
mówisz równouprawnenie? hmmm to jak to jest dzień chłopaka we wrześniu, a w marcu dzień mężczyzny?

No własnie takie równouprawnienie, oni sobie dwa dni rezerwują choc i tak cały rok mają swięto a kobietom jeden dzień. Ja w każdym razie dziś obchodę ( niezbyt ) święto różnego wieku chłopaków i koniec.
Rododendronowy ogród. 16:21, 10 mar 2012

Do góry
Ogród Sylwii od początku :) 16:03, 10 mar 2012

Do góry
sprawdziłam w Warszawiw w Jankach status prawdopodobnie jest kula
Ogród Sylwii od początku :) 15:58, 10 mar 2012

Do góry
łomatko kobieto, to ci niespodzianka.. w życiu bym nie powiedziała że w ikea są bukszpany, a jakiej sa wielkości? widac na zdjęciu że ładniutkie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:36, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
mam to szczęście że wiatrak jest za dużymi drzewami-topolami i jak tylko pojawią się liście to nie będzie go specjalnie widać gorzej by bylo gdybym mieszkała po drugiej stronie wsi gdzie widok jest na te pola właśnie...

Aniu czy w salonie też masz woodentic brown ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:43, 10 mar 2012

Do góry
dzięki Marzenko, dzięki Teraz szukam placu zabaw dla dzieci... miałam już upatrzony ale stwierdziłam że to jednak nie to i szukam dalej. Zatem gdyby ktoś widział gdzieś duży plac zabaw z domkami, zjeżdżalnią, ścianą wspinaczkową, mostkami, drabinkami to proszę o info
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:20, 10 mar 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

witaj Bogusiu mam taka nadzieję że sprostam oczekiwaniom,póki co próbuje ogarnąć jakoś całość i cos zaplanować. Napewno nie zrobię wszystkiego na raz bo to spooore koszty i prace chcę podzielić jesli się uda na dwa etapy. Wiadomo niby mogłabym poczekać uzbierac kasę i zrobić wszystko na raz ale chyba wszyscy dobrze wiemy jak kończy się takie zbieranie ?
Co do podłogi to masz rację to woodentic brown, mam go w całym domu

Aniu nigdy nie uzbierasz na całość bo i tak ciągle będziesz chciała zmieniać, potem donice, meble, markiza lub parasol, ciągle coś. .... Lepiej robić etapami ale unikać kompromisów, czyli rezygnować z kosztownych ale stylowych elementow.
Ja na razie musiałam zrezygnować z pięknego zakątka do wypoczynku z siedziskami z gabionów pod stalową pergolą na białym żwirku.... Ale kiedyś ten etap ogrodu też zrealizuję

wiem o tym doskonale dlatego napisałam że wszyscy dobrze wiemy jak takie zbieranie się kończy Zbierałabym długo w między czasie dbając o to co jest żeby miało ręcę i nogi i okazałoby się w pewnym momencie, że żal 'ruszać' tego co jest bo tyle pracy włożone... A jak zaczne może nie z 'pompą' to wiem że skończe.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:14, 10 mar 2012

Do góry
Bogda napisał(a)
haha, ja tez to samo mam na całej podlodze na dole!!!!rewelacja!wszystko inne przy moich smykach i ich pomysłach juz dawno by nie istnialo!płytki te plus podlogówka to strzał w dziesiątkę-wszyscy się dziwią, ze to nie panele!popatrz jaki ten świat mały i jak dostrzegłamhaha

według mnie o najlepsza podloga pod względem utrzymania czasami ktoś mnie pyta czy widać na niej kurz. Wiesz co odpowiadam? Nie wiem... spróbuj przy czwórce dzieci nie odkurzyć/zmyć podłogi codziennie jaka kolwiek by była
Co do efektu wizualnego zdarzylo mi się parę razy że ktoś wchodził i pytał czy ma zdjąć buty żeby obcasami desek nie poniszczyć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:01, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
witaj Bogusiu mam taka nadzieję że sprostam oczekiwaniom,póki co próbuje ogarnąć jakoś całość i cos zaplanować. Napewno nie zrobię wszystkiego na raz bo to spooore koszty i prace chcę podzielić jesli się uda na dwa etapy. Wiadomo niby mogłabym poczekać uzbierac kasę i zrobić wszystko na raz ale chyba wszyscy dobrze wiemy jak kończy się takie zbieranie ?

Aniu nigdy nie uzbierasz na całość bo i tak ciągle będziesz chciała zmieniać, potem donice, meble, markiza lub parasol, ciągle coś. .... Lepiej robić etapami ale unikać kompromisów, czyli rezygnować z kosztownych ale stylowych elementow.
Ja na razie musiałam zrezygnować z pięknego zakątka do wypoczynku z siedziskami z gabionów pod stalową pergolą na białym żwirku.... Ale kiedyś ten etap ogrodu też zrealizuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:55, 10 mar 2012

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:41, 10 mar 2012

Do góry
licho wie, ale w domu tylko ja byłam 'umierająca'... jeszcze w głowie mi się kręci jakbym kaca miała ale ogólnie już duuuużo lepiej
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:39, 10 mar 2012

Do góry
macie fajnie z tymi Broniszami ostatnio gdzies wyczytalam że w marcu maja być jakieś targi czy wystawa kwiatów, chyba się wybierzemy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:33, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
jako że wczoraj dopadła mnie wirusówka nogi z domu nie wyściubiłam i donicy nie kupilam.... ale mam jedną na oku. Myslę że podsadze ją bluszczem...

Już przeszło? Wirusówka czy zatrucie?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:03, 10 mar 2012

Do góry
coli mój M też się na to boczy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies