Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród Sylwii od początku :) 16:25, 10 mar 2012

Do góry
też sprawdzałam targówek w jankach jakieś pojedyncze
Ogród Sylwii od początku :) 16:25, 10 mar 2012

Do góry
wpisz w wyszukiwarce buxus i ci znajdzie potem sprawdź dostępnośc w twoim sklepie po prawej stronie
Rododendronowy ogród. 16:24, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
mówisz równouprawnenie? hmmm to jak to jest dzień chłopaka we wrześniu, a w marcu dzień mężczyzny?

No własnie takie równouprawnienie, oni sobie dwa dni rezerwują choc i tak cały rok mają swięto a kobietom jeden dzień. Ja w każdym razie dziś obchodę ( niezbyt ) święto różnego wieku chłopaków i koniec.
Rododendronowy ogród. 16:21, 10 mar 2012

Do góry
mówisz równouprawnenie? hmmm to jak to jest dzień chłopaka we wrześniu, a w marcu dzień mężczyzny?
Ogród Sylwii od początku :) 16:03, 10 mar 2012

Do góry
sprawdziłam w Warszawiw w Jankach status prawdopodobnie jest kula
Ogród Sylwii od początku :) 15:58, 10 mar 2012

Do góry
łomatko kobieto, to ci niespodzianka.. w życiu bym nie powiedziała że w ikea są bukszpany, a jakiej sa wielkości? widac na zdjęciu że ładniutkie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:36, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
mam to szczęście że wiatrak jest za dużymi drzewami-topolami i jak tylko pojawią się liście to nie będzie go specjalnie widać gorzej by bylo gdybym mieszkała po drugiej stronie wsi gdzie widok jest na te pola właśnie...

Aniu czy w salonie też masz woodentic brown ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:43, 10 mar 2012

Do góry
dzięki Marzenko, dzięki Teraz szukam placu zabaw dla dzieci... miałam już upatrzony ale stwierdziłam że to jednak nie to i szukam dalej. Zatem gdyby ktoś widział gdzieś duży plac zabaw z domkami, zjeżdżalnią, ścianą wspinaczkową, mostkami, drabinkami to proszę o info
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:20, 10 mar 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

witaj Bogusiu mam taka nadzieję że sprostam oczekiwaniom,póki co próbuje ogarnąć jakoś całość i cos zaplanować. Napewno nie zrobię wszystkiego na raz bo to spooore koszty i prace chcę podzielić jesli się uda na dwa etapy. Wiadomo niby mogłabym poczekać uzbierac kasę i zrobić wszystko na raz ale chyba wszyscy dobrze wiemy jak kończy się takie zbieranie ?
Co do podłogi to masz rację to woodentic brown, mam go w całym domu

Aniu nigdy nie uzbierasz na całość bo i tak ciągle będziesz chciała zmieniać, potem donice, meble, markiza lub parasol, ciągle coś. .... Lepiej robić etapami ale unikać kompromisów, czyli rezygnować z kosztownych ale stylowych elementow.
Ja na razie musiałam zrezygnować z pięknego zakątka do wypoczynku z siedziskami z gabionów pod stalową pergolą na białym żwirku.... Ale kiedyś ten etap ogrodu też zrealizuję

wiem o tym doskonale dlatego napisałam że wszyscy dobrze wiemy jak takie zbieranie się kończy Zbierałabym długo w między czasie dbając o to co jest żeby miało ręcę i nogi i okazałoby się w pewnym momencie, że żal 'ruszać' tego co jest bo tyle pracy włożone... A jak zaczne może nie z 'pompą' to wiem że skończe.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:14, 10 mar 2012

Do góry
Bogda napisał(a)
haha, ja tez to samo mam na całej podlodze na dole!!!!rewelacja!wszystko inne przy moich smykach i ich pomysłach juz dawno by nie istnialo!płytki te plus podlogówka to strzał w dziesiątkę-wszyscy się dziwią, ze to nie panele!popatrz jaki ten świat mały i jak dostrzegłamhaha

według mnie o najlepsza podloga pod względem utrzymania czasami ktoś mnie pyta czy widać na niej kurz. Wiesz co odpowiadam? Nie wiem... spróbuj przy czwórce dzieci nie odkurzyć/zmyć podłogi codziennie jaka kolwiek by była
Co do efektu wizualnego zdarzylo mi się parę razy że ktoś wchodził i pytał czy ma zdjąć buty żeby obcasami desek nie poniszczyć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:01, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
witaj Bogusiu mam taka nadzieję że sprostam oczekiwaniom,póki co próbuje ogarnąć jakoś całość i cos zaplanować. Napewno nie zrobię wszystkiego na raz bo to spooore koszty i prace chcę podzielić jesli się uda na dwa etapy. Wiadomo niby mogłabym poczekać uzbierac kasę i zrobić wszystko na raz ale chyba wszyscy dobrze wiemy jak kończy się takie zbieranie ?

Aniu nigdy nie uzbierasz na całość bo i tak ciągle będziesz chciała zmieniać, potem donice, meble, markiza lub parasol, ciągle coś. .... Lepiej robić etapami ale unikać kompromisów, czyli rezygnować z kosztownych ale stylowych elementow.
Ja na razie musiałam zrezygnować z pięknego zakątka do wypoczynku z siedziskami z gabionów pod stalową pergolą na białym żwirku.... Ale kiedyś ten etap ogrodu też zrealizuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:55, 10 mar 2012

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:41, 10 mar 2012

Do góry
licho wie, ale w domu tylko ja byłam 'umierająca'... jeszcze w głowie mi się kręci jakbym kaca miała ale ogólnie już duuuużo lepiej
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:39, 10 mar 2012

Do góry
macie fajnie z tymi Broniszami ostatnio gdzies wyczytalam że w marcu maja być jakieś targi czy wystawa kwiatów, chyba się wybierzemy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:33, 10 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
jako że wczoraj dopadła mnie wirusówka nogi z domu nie wyściubiłam i donicy nie kupilam.... ale mam jedną na oku. Myslę że podsadze ją bluszczem...

Już przeszło? Wirusówka czy zatrucie?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:03, 10 mar 2012

Do góry
coli mój M też się na to boczy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:02, 10 mar 2012

Do góry
jako że wczoraj dopadła mnie wirusówka nogi z domu nie wyściubiłam i donicy nie kupilam.... ale mam jedną na oku. Myslę że podsadze ją bluszczem...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:53, 08 mar 2012

Do góry
o Boszeee, już myslałam że ze mna coś nie halo... że Wy tak się zachwycacie ceną a ja tam widzę cztery cyfry.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:43, 08 mar 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Podsyłam nową kuleczkę na taras

na zdjęciu trudno określić wielkość, ale raczej kula duża tylko mam wątpliwości co do ceny 1760 czy 1194?

Dużachna, szkoda, że obok nie stanęłam. Cena promocyjna, tylko jedna sztuka się ostała.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:37, 08 mar 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Podsyłam nową kuleczkę na taras

na zdjęciu trudno określić wielkość, ale raczej kula duża tylko mam wątpliwości co do ceny 1760 czy 1194?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies