No własnie takie równouprawnienie, oni sobie dwa dni rezerwują choc i tak cały rok mają swięto a kobietom jeden dzień. Ja w każdym razie dziś obchodę ( niezbyt ) święto różnego wieku chłopaków i koniec.
dzięki Marzenko, dzięki Teraz szukam placu zabaw dla dzieci... miałam już upatrzony ale stwierdziłam że to jednak nie to i szukam dalej. Zatem gdyby ktoś widział gdzieś duży plac zabaw z domkami, zjeżdżalnią, ścianą wspinaczkową, mostkami, drabinkami to proszę o info
wiem o tym doskonale dlatego napisałam że wszyscy dobrze wiemy jak takie zbieranie się kończy Zbierałabym długo w między czasie dbając o to co jest żeby miało ręcę i nogi i okazałoby się w pewnym momencie, że żal 'ruszać' tego co jest bo tyle pracy włożone... A jak zaczne może nie z 'pompą' to wiem że skończe.
haha, ja tez to samo mam na całej podlodze na dole!!!!rewelacja!wszystko inne przy moich smykach i ich pomysłach juz dawno by nie istnialo!płytki te plus podlogówka to strzał w dziesiątkę-wszyscy się dziwią, ze to nie panele!popatrz jaki ten świat mały i jak dostrzegłamhaha
według mnie o najlepsza podloga pod względem utrzymania czasami ktoś mnie pyta czy widać na niej kurz. Wiesz co odpowiadam? Nie wiem... spróbuj przy czwórce dzieci nie odkurzyć/zmyć podłogi codziennie jaka kolwiek by była
Co do efektu wizualnego zdarzylo mi się parę razy że ktoś wchodził i pytał czy ma zdjąć buty żeby obcasami desek nie poniszczyć
witaj Bogusiu mam taka nadzieję że sprostam oczekiwaniom,póki co próbuje ogarnąć jakoś całość i cos zaplanować. Napewno nie zrobię wszystkiego na raz bo to spooore koszty i prace chcę podzielić jesli się uda na dwa etapy. Wiadomo niby mogłabym poczekać uzbierac kasę i zrobić wszystko na raz ale chyba wszyscy dobrze wiemy jak kończy się takie zbieranie ?
Co do podłogi to masz rację to woodentic brown, mam go w całym domu
Aniu nigdy nie uzbierasz na całość bo i tak ciągle będziesz chciała zmieniać, potem donice, meble, markiza lub parasol, ciągle coś. .... Lepiej robić etapami ale unikać kompromisów, czyli rezygnować z kosztownych ale stylowych elementow.
Ja na razie musiałam zrezygnować z pięknego zakątka do wypoczynku z siedziskami z gabionów pod stalową pergolą na białym żwirku.... Ale kiedyś ten etap ogrodu też zrealizuję
witaj Bogusiu mam taka nadzieję że sprostam oczekiwaniom,póki co próbuje ogarnąć jakoś całość i cos zaplanować. Napewno nie zrobię wszystkiego na raz bo to spooore koszty i prace chcę podzielić jesli się uda na dwa etapy. Wiadomo niby mogłabym poczekać uzbierac kasę i zrobić wszystko na raz ale chyba wszyscy dobrze wiemy jak kończy się takie zbieranie ?
Co do podłogi to masz rację to woodentic brown, mam go w całym domu