Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

ogrodoweimpresjejolki 23:43, 18 gru 2011

Do góry
ana_art napisał(a)
ja lubie dostawać takie nietypowe kartki, zproszenia itp więc sobie pomyślałam że komuś też radość sprawi takie nasze małe rękodzieło.

Aniu, pani w kwiaciarni mi proponowała takie kartki ręcznie robione. Każda inna, prześliczne! Cena 9-15 zł jedna... Ja wysyłam 10, dawniej 18....(bo więcej dzwonię...) - więc taka cena + znaczki, w tym parę zagranicznych.................????
Choinka 22:46, 18 gru 2011

Do góry
my prawdopodobnie w piątek, no chyba że dzieci mi będą wiercić dziurę w brzuchu to w czwartek Dzisiaj próbowałam znaleźć jakieś zdjęcia naszych choinkek i doznałam
wielkiego rozczarowania bo nigdzie nie widać całej choinki tylko w tle...
ogrodoweimpresjejolki 22:37, 18 gru 2011

Do góry
ja lubie dostawać takie nietypowe kartki, zproszenia itp więc sobie pomyślałam że komuś też radość sprawi takie nasze małe rękodzieło.
ogrodoweimpresjejolki 22:23, 18 gru 2011

Do góry
A my w tym roku robiliśmy sami kartki właśnie, ileż radości przy tym było Z podobnych materiałów będą dekoracje w domu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:24, 17 gru 2011

Do góry
hihihi a już myślałam że mam zwidy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:22, 17 gru 2011

Do góry
ana_art napisał(a)
Sebek czekają na powieszenie.

Edytowałem bo sobie przypomniałem co wczoraj pisałaś
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:18, 17 gru 2011

Do góry
Sebek czekają na powieszenie.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 17 gru 2011

Do góry
Jasne że pokażę, jakby mogło być inaczej mam nadzieję że podołam zadaniu...
Mój kawałek raju 20:54, 17 gru 2011

Do góry
monteverde napisał(a)
Witam , dziękuję wszystkim za odwiedziny, u mnie dzisiaj deszcz cały dzień i ja też się popłakałam jak dowiedziałam się ,że zmarła moja ulubiona piosenkarka Cesaria Evora, bardzo lubiłam ją i jej utwory była skromną prostą kobietą, a jak śpiewała...... niech teraz śpiewa Panu w niebiosach http://www.youtube.com/watch?v=2X4ghUUCw7s&feature=related

Aniu też bardzo Ją lubie, miała przepiękny mocny głos.... taki aż ciarki przechodzą
A wianek bardzo ładny
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:48, 17 gru 2011

Do góry
Dziękuję Krysiu za odwiedziny. Strasznie mi przykro że przyspożylam Ci tyle bólu Ja niestety nie jestem zadowolona z efektów u siebie i stąd zmiany. Danusia robi mi projekt i na wiosnę szykuje się totalna rewolucja. Ach już na sam myśl gęba mi się śmieje. Powiem krótko będzie się działo...
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 10:18, 17 gru 2011

Do góry
gardenarium napisał(a)
Reklamy są z AdTaily i takie są też na innych serwisach. Najwyżej nie patrzcie. Z tych reklam mamy na utrzymanie serwera.

eee Danusiu mi to nie przeszkadza, dobrze że są reklamy bo wiadomo że to kasa. Chodziło mi o sam przedmiot nie wiem czemu toto miałoby służyć? Nie wyobrażam sobie takiego stojaka w kuchni bo miałabym wrażenie że za każdym razem kogoś 'ubijam'
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 01:34, 17 gru 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

hihihi u mnie sąsiedzi chyba już nie zwracaja na mnie uwagi tzn pewnie myślą o ta głupia znowu leje Ostatnio sąsiadka zagadała czy czasami do szamba nam nie podcieka bo tak często wybieramy Wyprowadziłam ja z błędu że zbiornik jest szczelny, a to że często wybieramy to nic dziwnego bo nas cała gromada w domu i wystarczy że każdy spodnie z tylka zdejmie i już pralka pełna...

Mnie również dobrze,że nie skonczyła historyjki na zdjęciu spodni bo ja zupełnie inny finał historii przewidywałam )))))
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 23:11, 16 gru 2011

Do góry
an_tre napisał(a)

a tak jeszcze nie na temat okropna jest ta reklama 'noże i stojak' noże wbijane w człowieka... normalnie powinni zakazać sprzedawania czegoś takiego...
bardzo rzadko oglądam tvp i nie natknęłam się na tę reklamę

A zerknijcie na górę w reklamy ogrodowiskowe
też zwróciłem na to uwagę - hadkor
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:53, 16 gru 2011

Do góry
ana_art napisał(a)
a tak jeszcze nie na temat okropna jest ta reklama 'noże i stojak' noże wbijane w człowieka... normalnie powinni zakazać sprzedawania czegoś takiego...
bardzo rzadko oglądam tvp i nie natknęłam się na tę reklamę
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:50, 16 gru 2011

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:44, 16 gru 2011

Do góry
czyli wieje po równo bo u mnie też teraz świszczy idę może dokończe stroik może jaka magia świąt mnie dopadnie
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:35, 16 gru 2011

Do góry
ana_art napisał(a)

hihihi u mnie sąsiedzi chyba już nie zwracaja na mnie uwagi tzn pewnie myślą o ta głupia znowu leje Ostatnio sąsiadka zagadała czy czasami do szamba nam nie podcieka bo tak często wybieramy Wyprowadziłam ja z błędu że zbiornik jest szczelny, a to że często wybieramy to nic dziwnego bo nas cała gromada w domu i wystarczy że każdy spodnie z tylka zdejmie i już pralka pełna...

ale się uśmiałam hahaha
ja też, ze śmiechu nic nie mogłam napisać, ale już mi przeszło
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:26, 16 gru 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

ale się uśmiałam hahaha
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:21, 16 gru 2011

Do góry
ana_art napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 22:15, 16 gru 2011

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies