a to rozumiem... ruch tam faktycznie spory i Via Was mocno ratuje nieraz tamtendy przejeżdżam. Na mnie te targi w Szepietowie nie zrobiły wrażenia... niekompetentni sprzedawcy, a ceny normalne... wolę jechać do szkółki lub ogrodniczego centrum bo przynajmiej wiedzą co sprzedają. Nie wiem czy byłaś w Jakaci w szkółce, bardzo sympatyczna obsługa, ceny można negocjować, bardzo fajne rośliny. Kupowałam też sporo w Konarzycach, też fajne roślinki, no i w szkółce w Rogienicach ale tam raczej mniejsze egzemplarze...
mieszkacie przy ruchliwej ulicy? Daleko od drogi macie postawiony ten dom i tak jakoś na odwrót niż zazwyczaj
Patrze sobie i tak sobie myślę że może na tym długim pasie fajnie wyglądałby szpaler z wiśni, przed nimi albo hortensje , które wyglądałyy zjawiskowo gdy zakwitną lub zimozielone rodendrony np Cunningham's White, wiosną też pięknie by kwitły a zimą uzupełniały 'gole' wiśnie
Elu one są bardzo łatwe do wykonania, wystarczy kolorowy blok techniczny, kilka jakiś gałązek patyczków, perełek, wstążeczki. Robiłam też takie choineczki z patyczków brzozowych, przyklejane od dolu od najwększego do najmniejszego w w formie choinki do tego kilka sztucznych perełek zamiast bąbek i kolorowa wstążeczka zamiast łańcucha. Ja używam takiego kleju na gorąco z pistoletem ale myślę że jakimś innym klejem też można zrobić. Można też taką choineczkę czy wianuszek zrobić też z filcu, w pasmanteriach jest sprzedawany w róznych kolorach w małych arkuszach. Albo kolorowej włóczki, bibuły. To fajna zabawa wystarczy odrobina chęci i pomysłu
Aniu, pani w kwiaciarni mi proponowała takie kartki ręcznie robione. Każda inna, prześliczne! Cena 9-15 zł jedna... Ja wysyłam 10, dawniej 18....(bo więcej dzwonię...) - więc taka cena + znaczki, w tym parę zagranicznych.................????
my prawdopodobnie w piątek, no chyba że dzieci mi będą wiercić dziurę w brzuchu to w czwartek Dzisiaj próbowałam znaleźć jakieś zdjęcia naszych choinkek i doznałam
wielkiego rozczarowania bo nigdzie nie widać całej choinki tylko w tle...
Dziękuję Krysiu za odwiedziny. Strasznie mi przykro że przyspożylam Ci tyle bólu Ja niestety nie jestem zadowolona z efektów u siebie i stąd zmiany. Danusia robi mi projekt i na wiosnę szykuje się totalna rewolucja. Ach już na sam myśl gęba mi się śmieje. Powiem krótko będzie się działo...
eee Danusiu mi to nie przeszkadza, dobrze że są reklamy bo wiadomo że to kasa. Chodziło mi o sam przedmiot nie wiem czemu toto miałoby służyć? Nie wyobrażam sobie takiego stojaka w kuchni bo miałabym wrażenie że za każdym razem kogoś 'ubijam'
a tak jeszcze nie na temat okropna jest ta reklama 'noże i stojak' noże wbijane w człowieka... normalnie powinni zakazać sprzedawania czegoś takiego...
bardzo rzadko oglądam tvp i nie natknęłam się na tę reklamę
A zerknijcie na górę w reklamy ogrodowiskowe
też zwróciłem na to uwagę - hadkor
a tak jeszcze nie na temat okropna jest ta reklama 'noże i stojak' noże wbijane w człowieka... normalnie powinni zakazać sprzedawania czegoś takiego...
bardzo rzadko oglądam tvp i nie natknęłam się na tę reklamę