Aniu, pani w kwiaciarni mi proponowała takie kartki ręcznie robione. Każda inna, prześliczne! Cena 9-15 zł jedna... Ja wysyłam 10, dawniej 18....(bo więcej dzwonię...) - więc taka cena + znaczki, w tym parę zagranicznych.................????
my prawdopodobnie w piątek, no chyba że dzieci mi będą wiercić dziurę w brzuchu to w czwartek Dzisiaj próbowałam znaleźć jakieś zdjęcia naszych choinkek i doznałam
wielkiego rozczarowania bo nigdzie nie widać całej choinki tylko w tle...
Dziękuję Krysiu za odwiedziny. Strasznie mi przykro że przyspożylam Ci tyle bólu Ja niestety nie jestem zadowolona z efektów u siebie i stąd zmiany. Danusia robi mi projekt i na wiosnę szykuje się totalna rewolucja. Ach już na sam myśl gęba mi się śmieje. Powiem krótko będzie się działo...
eee Danusiu mi to nie przeszkadza, dobrze że są reklamy bo wiadomo że to kasa. Chodziło mi o sam przedmiot nie wiem czemu toto miałoby służyć? Nie wyobrażam sobie takiego stojaka w kuchni bo miałabym wrażenie że za każdym razem kogoś 'ubijam'
a tak jeszcze nie na temat okropna jest ta reklama 'noże i stojak' noże wbijane w człowieka... normalnie powinni zakazać sprzedawania czegoś takiego...
bardzo rzadko oglądam tvp i nie natknęłam się na tę reklamę
A zerknijcie na górę w reklamy ogrodowiskowe
też zwróciłem na to uwagę - hadkor
a tak jeszcze nie na temat okropna jest ta reklama 'noże i stojak' noże wbijane w człowieka... normalnie powinni zakazać sprzedawania czegoś takiego...
bardzo rzadko oglądam tvp i nie natknęłam się na tę reklamę
hihihi u mnie sąsiedzi chyba już nie zwracaja na mnie uwagi tzn pewnie myślą o ta głupia znowu leje Ostatnio sąsiadka zagadała czy czasami do szamba nam nie podcieka bo tak często wybieramy Wyprowadziłam ja z błędu że zbiornik jest szczelny, a to że często wybieramy to nic dziwnego bo nas cała gromada w domu i wystarczy że każdy spodnie z tylka zdejmie i już pralka pełna...
ale się uśmiałam hahaha
ja też, ze śmiechu nic nie mogłam napisać, ale już mi przeszło
hihihi u mnie sąsiedzi chyba już nie zwracaja na mnie uwagi tzn pewnie myślą o ta głupia znowu leje Ostatnio sąsiadka zagadała czy czasami do szamba nam nie podcieka bo tak często wybieramy Wyprowadziłam ja z błędu że zbiornik jest szczelny, a to że często wybieramy to nic dziwnego bo nas cała gromada w domu i wystarczy że każdy spodnie z tylka zdejmie i już pralka pełna...