Nie mam rów w tym kolorze, mam zólte szt 2 . Z jasnopomarańczowych Rosomanes mają najpiękniejsze: Lady of Shallot (potocznie zwana Lady Szalet ) oraz Crown Princess Margarete. Pomyśl o pomarańczach z domieszką różu - Jubille Cellebration, Boscobell I Chippendale
O mam jeszcze Lady Emma Hamilton. Oglądam te róze u moich ulubionych rosomanes i czasami mysle czy aby sobie takiej rabaty nie machnąc
Oczywiście nie zamierzam Cię powstrzymywać przed zakupami ... bo wiem jak to cieszy Ostróżki są cudne, floksy pachnnące, jeżówki również ... ostatnio makulatury pisała że kwitną dłuuuuugo
Dziękuję Danusiu za te miłe słowa
Chociaż przyznam Ci się że im więcej czasu spędzam w ogrodzie tym więcej pojawia się dylematów ... dochodzę do wniosku że rabaty są za wąskie, rośliny za blisko, kolory nie całkiem dobrze dobrane ...
Chyba muszę zafundować sobie urlop i zrelaksować się by spojrzeć na to wszystko inaczej
Nie ma sprawy.
3 metry licząc od siatki.
Właśnie nienplajowalam nicnpoza szeroką na metr skarpetą z traw pod grabem. Te skarpety razem z bukszpanm miały tworzyć taka poprzesuwana linie. Chciałam by to byl taki minimalistyczny spałem. Zastanawiam się tylko czy nie dać jeszcze gratka między hortensje.