Nie wiem czy gracilimus nie będzie za bardzo zlewający się z tujkami i rh., chodzi mi o kolor. ML jest bardziej biało-zielony i chyba lepiej by tam wyglądał. Nie znam się, tylko tak głośno myślę
A w tej obwódce bukszpanowej to co chcesz posadzić do tych wrzosów?
Madżenko tuje w rewelacyjnej cenie 18 zł za 1,3m-1,5m.,niestety ostatnie sztuki i teraz wielkie poszukiwania kolejnych. Ale jestem na dobrym tropie
Po buczki odezwij się do Agi, ma namiar na nową szkółkę ok.Żmigrodu. Jeśli tam nie będzie to tylko Bielawni Krotoszyn. Ciężko u nas z liściastymi.
Tak zdecydowanie proste linie słup będzie obsadzony thujami, wolałabym cis ale zanim się doczekam na przysłonę trochę zejdzie a dużych raczej nie kupię
Tak jak wspominałam wcześniej szmaragdy są po 30 zł. Jakieś 140 cm nie licząc bryły korzeniowej.
Brabantów nie ma, ale mam inne miejsce i ceny myślę, że w tym roku też będą przystępne.
Serby mam na razie dwa, bo więcej w auto nie chciało wejść . Zdjęć nie mam, bo tylko wyłożyłam nowe nabytki na podwórku i jechałam dalej. A wróciłam około 20.00. Dziś będzie taki sam maraton
Ciemierniki już też przytargałam