Widoczek z balkono-tarasu cudny, Godny pinowania. twój ogród wygląda na kilkuletni a nie wczesnowiosenny!!!
Anabelek szkoda, znajdziesz dla nich inne miejsce? Pomyśl jak pieknie wyglądalyby ich białe kapelusze z bukszpanami lub hostami w nogach?
Ps. Awarie chodzą parami... Ja po ponownej eksplozji szyby w piekraniku już od 2 miesiecy nie naprawiam....
Coś je podgryza, skoro nie widzę ani ślimaków ani gąsienic to pewnie Opuchlaki.... Przez duże O.
Laurowisnie z tego powodu lubię, ze mają cudowną ciemnozieloną barwę i liście jakby je ktoś nabłyszczaczem potraktował mam też inne niższe gatunki. Chyba je jutro obfocę. Te za incredibal spelniły swoja rolę i wyrosly na piękny wysoki żywopłot w ciągu dwóch lat. Podwoiły swoją wysokośc. W innym miejscu te same nisko tnę.... I rosna na palącym słońcu i tak szybko nie przyrastaja
Jak leniwe urlopowanie ma tak wygladać jak dzisiaj, to muszę wziąć urlop aby odpoczać od urlopu Gdy człek odkłada typowe sprawy na urlop to potem nie ma czasu odpocząc.
Nie wiem od ktorej strony stoją? Na południowej wystawie nie ma mocnych, nie wytrzymają. Na zachodniej u mnie dawaly radę pod warunkiem codziennego spryskiwania ich liści. Nawet nie jest tak ważne podlewanie jak nawilżanie lisci, najlepiej radziły sobie na wystawie wschodniej, były ciemnozielone