Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:26, 02 mar 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Oj żle wyszedł......

Buuu... Ale pergola nadal na horyzoncie?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:05, 02 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Trzymam kciuki za pita Mój wyszedł 0 zł, Tobie też takiej kwoty życzę

Oj żle wyszedł......
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:37, 01 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Pozwolę sobie jeszcze wkleić dwa zdjęcia z Gardenii u siebie - po resztę zapraszam tu Nie wiem czy w tym roku wykorzystam te inspiracje donicowe, ale w razie czego będą jak znalazł - bo warte skopiowania są na pewno

Pozdrawiam zaglądających

Faktycznie są piękne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:11, 01 mar 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Widzieliśmy się Byłam z brodatym małżonkiem. "Stolica Karpia" może Ci się skojarzy?

Już wszystko wiem Jeszcze potem się minęliśmy Zawsze powtarzam, że skleroza nie boli, konsekwencje już tak
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:07, 01 mar 2015

Do góry
Wspomnienia z Gardenii.

Dziękuję wszystkim, z którymi udało mi się spotkać i przynajmniej przywitać.

Anula, było jak zwykle cudnie i dzięki za miłe towarzystwo oraz ciekawie i intensywnie spędzony weekend.

Marzenko, Gabrysiu, Sebek i Adamie, było miło spędzić z Wami troszkę więcej czasu w Werandzie, wróciły wspomnienia sprzed 2 lat. I trzymam za słowo, że w tym roku znajdziecie czas na kameralne odwiedziny na Górnym Śląsku

Buziaki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:07, 01 mar 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam.

Również pozdrawiam - i mam głupie pytanie... Widzieliśmy się? Bo przy spotkaniu nie sposób było imiona, a tym bardziej nazwę wątku właścicielki zapamiętać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:05, 01 mar 2015

Do góry
Moniq napisał(a)

Super zdjecia. Faktycznie Katowice w ciągu ostatnich lat bardzo zmieniły sie na plus. Podświetlone drzewa przed filharmonia...cudo.

Właśnie dodaję nowe
Jak rozkręci się wiosna to muszę się wybrać pooglądać nasadzenia przy NOSPR, bo wyglądały obiecująco No i jeszcze sobie zrobię wycieczkę na Brynów i Bażantów w celu obejrzenia pięknych domów- są tam poukrywane niezłe perełki A ja jestem chory na punkcie nowoczesnej architektury
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:56, 01 mar 2015

Do góry
Magda_ napisał(a)
te donicowe inspiracje są świetne

W realu wyglądały o niebo lepiej... Mój plan na wiosenne donice diabli wzięli, bo znów mi się hortensji zachciało... Ehhhh
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:54, 01 mar 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Sebek pozdrawiam

Odwzajemniam i sebuśkam Szkoda, że Cię nie było...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:52, 01 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Fakt - na Gardenię masz kawałek Ale wg Google A2 dojechałabyś szybciej niż ja pociągiem

Katowice to na prawdę fajne miasto i wcale nie jest ono szare. Tym, który twierdzą, że stolica Śląska to smród i beton dedykuję moją tablicę na Pintereście
https://www.pinterest.com/sebastiancholew/katowice/

Jutro zresztą mam przedstawiać prezentację nt. Katowic na gospodarce przestrzennej... Muszę sobie przypomnieć jak wygląda, bo robiliśmy ją ze znajomymi w piątek i już zapomniałem co w niej było W głowie już wiosna po wczorajszych widokach

Super zdjecia. Faktycznie Katowice w ciągu ostatnich lat bardzo zmieniły sie na plus. Podświetlone drzewa przed filharmonia...cudo.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:46, 01 mar 2015

Do góry
isia33 napisał(a)
Sebek, zazdroszczę Gardenii, ale dla mnie za daleko. I wiesz co, wiem, że jesteś studentem, ale dopiero teraz doczytałam, że studiujesz w Katowicach (w wakacje i na początku jesieni tylko czasem zerkałam na O.). Też tam studiowałam i bardzo lubiłam to miasto, pomimo że w moich stronach wszyscy myśleli, że tak jeden wielki smród i beton.

Fakt - na Gardenię masz kawałek Ale wg Google A2 dojechałabyś szybciej niż ja pociągiem

Katowice to na prawdę fajne miasto i wcale nie jest ono szare. Tym, który twierdzą, że stolica Śląska to smród i beton dedykuję moją tablicę na Pintereście
https://www.pinterest.com/sebastiancholew/katowice/

Jutro zresztą mam przedstawiać prezentację nt. Katowic na gospodarce przestrzennej... Muszę sobie przypomnieć jak wygląda, bo robiliśmy ją ze znajomymi w piątek i już zapomniałem co w niej było W głowie już wiosna po wczorajszych widokach
Spotkanie Gardenia - luty 2015 21:35, 01 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Najzwyklejsze płożące jałowce

aaaaa to niezbyt dobrze bo one potem rosną jak szalone
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:34, 01 mar 2015

Do góry
Sebek pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:32, 01 mar 2015

Do góry
Nadia napisał(a)
Witaj,
ja też o mały włos a byłabym na Gardenii..niestety nie udało się
Gratuluję wspaniałej pasji..i proszę baaaardzo o sugestie w moim wątku Prześledziłam cały watek Sylwii, więc wiem że potrafisz.

Pozdrawiam.

Zostawiam otwartą kartę w lapku i potem przyjdę - o ile zadania ze statystyki i innych przedmiotów nie zajmą pół nocy Tylko nie wiem czy ja jeszcze coś umiem doradzać? Okaże się
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:29, 01 mar 2015

Do góry
Nowe zdjęcia pergoli z wątku o Gardenii

Moniq napisał(a)

Mam jeszcze cos takiego

Spotkanie Gardenia - luty 2015 21:27, 01 mar 2015

Do góry
Magda_ napisał(a)

a co to za niskie roślinki

Najzwyklejsze płożące jałowce
Spotkanie Gardenia - luty 2015 21:27, 01 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Moniq - a czemu nie zadzwoniłaś? Nie kcialas?

Masz więcej zdjęć pergoli? Madzenka potrzebuje, bośmy zdjęcia zapomnieli zrobić

Nie , tylko tak jakos wyszło, a później żalowałam, cóż...
Mam jeszcze cos takiego

Spotkanie Gardenia - luty 2015 21:26, 01 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Sebuś dziękuję Ci bardzo za foty donic, jednak nie takie miałam na myśli. Nie z diamentami a elementów wodnych nie było????

Nie rzuciły mi się w oczy... Więc chyba nie - na pewno wodospadów czy ścian wodnych nie było słychać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:20, 01 mar 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Seba jeszcze raz dziękuję

Ja również, było mi bardzo miło Cię poznać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:34, 01 mar 2015

Do góry
Sebek, zazdroszczę Gardenii, ale dla mnie za daleko. I wiesz co, wiem, że jesteś studentem, ale dopiero teraz doczytałam, że studiujesz w Katowicach (w wakacje i na początku jesieni tylko czasem zerkałam na O.). Też tam studiowałam i bardzo lubiłam to miasto, pomimo że w moich stronach wszyscy myśleli, że tak jeden wielki smród i beton.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies