Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 17:45, 01 mar 2015

Bea napisał(a)
Sebek,

jak energetycznie u Ciebie w Katowicach.

Donice poznańskie do skopiowania.

A może to już kopie.

Kopie czy inspiracje - i tak wszyscy dobrze wiemy, że to szkoła Danusi To połączenie jest ponadczasowe i pasuje chyba do każdego ogrodu - super nowoczesnego czy też wiejskiego
makkasia 20:07, 01 mar 2015

Seba jeszcze raz dziękuję

Nadia 20:17, 01 mar 2015

Witaj,
ja też o mały włos a byłabym na Gardenii..niestety nie udało się
Gratuluję wspaniałej pasji..i proszę baaaardzo o sugestie w moim wątku Prześledziłam cały watek Sylwii, więc wiem że potrafisz.

Pozdrawiam.
isia33 20:34, 01 mar 2015

Sebek, zazdroszczę Gardenii, ale dla mnie za daleko. I wiesz co, wiem, że jesteś studentem, ale dopiero teraz doczytałam, że studiujesz w Katowicach (w wakacje i na początku jesieni tylko czasem zerkałam na O.). Też tam studiowałam i bardzo lubiłam to miasto, pomimo że w moich stronach wszyscy myśleli, że tak jeden wielki smród i beton.
Sebek 21:20, 01 mar 2015

makkasia napisał(a)
Seba jeszcze raz dziękuję

Ja również, było mi bardzo miło Cię poznać
Sebek 21:32, 01 mar 2015

Nadia napisał(a)
Witaj,
ja też o mały włos a byłabym na Gardenii..niestety nie udało się
Gratuluję wspaniałej pasji..i proszę baaaardzo o sugestie w moim wątku Prześledziłam cały watek Sylwii, więc wiem że potrafisz.

Pozdrawiam.

Zostawiam otwartą kartę w lapku i potem przyjdę - o ile zadania ze statystyki i innych przedmiotów nie zajmą pół nocy Tylko nie wiem czy ja jeszcze coś umiem doradzać? Okaże się
ewa004 21:34, 01 mar 2015

Sebek pozdrawiam
Magda_ 21:39, 01 mar 2015

te donicowe inspiracje są świetne
Sebek 21:46, 01 mar 2015

isia33 napisał(a)
Sebek, zazdroszczę Gardenii, ale dla mnie za daleko. I wiesz co, wiem, że jesteś studentem, ale dopiero teraz doczytałam, że studiujesz w Katowicach (w wakacje i na początku jesieni tylko czasem zerkałam na O.). Też tam studiowałam i bardzo lubiłam to miasto, pomimo że w moich stronach wszyscy myśleli, że tak jeden wielki smród i beton.

Fakt - na Gardenię masz kawałek Ale wg Google A2 dojechałabyś szybciej niż ja pociągiem

Katowice to na prawdę fajne miasto i wcale nie jest ono szare. Tym, który twierdzą, że stolica Śląska to smród i beton dedykuję moją tablicę na Pintereście
https://www.pinterest.com/sebastiancholew/katowice/

Jutro zresztą mam przedstawiać prezentację nt. Katowic na gospodarce przestrzennej... Muszę sobie przypomnieć jak wygląda, bo robiliśmy ją ze znajomymi w piątek i już zapomniałem co w niej było W głowie już wiosna po wczorajszych widokach
Moniq 21:52, 01 mar 2015

Sebek napisał(a)

Fakt - na Gardenię masz kawałek Ale wg Google A2 dojechałabyś szybciej niż ja pociągiem

Katowice to na prawdę fajne miasto i wcale nie jest ono szare. Tym, który twierdzą, że stolica Śląska to smród i beton dedykuję moją tablicę na Pintereście
https://www.pinterest.com/sebastiancholew/katowice/

Jutro zresztą mam przedstawiać prezentację nt. Katowic na gospodarce przestrzennej... Muszę sobie przypomnieć jak wygląda, bo robiliśmy ją ze znajomymi w piątek i już zapomniałem co w niej było W głowie już wiosna po wczorajszych widokach

Super zdjecia. Faktycznie Katowice w ciągu ostatnich lat bardzo zmieniły sie na plus. Podświetlone drzewa przed filharmonia...cudo.