Dziękuję Ci bardzo Edytko
Chciałabym byś miała rację
Ale wiesz jak to jest ... zawsze będzie coś do zrobienia ... zresztą tyle jeszcze przede mną, że to leniuchowanie na leżaczku to odległa perspektywa
PS Jestem przeszczęśliwa bo eM uruchomił wczoraj nawadnianie
Dziękuję Krysiu moja kochana
Widzisz w jakim jestem niedoczasie Wczoraj do wieczora siałam i równałam ... dzisiaj wreszcie skończyłam zakładanie trawnika!!! Teraz pozostało tylko podlewać Nie posadziłam jeszcze wszystkich roślin Nagana mi się należy a nie gratki Evergoldy stoją cały czas w doniczkach! Jutro się za nie zabieram
Bukszpany wydają mi się takie jak ja kupowałam fajne
Łubinów napewno jest za mało.
Ale chwyciłam cokolwiek, co ma jakiś kolor, bo nie mam kwiatów w ogrodzie. Dziś pokombinuję jeszcze inne miejsca dla łubinów. Temu różowemu ładnie w tawułach japońskich.
Beatko, może nie będzie tak źle z tą trawką Jeszcze nie dosiewałam bo cały czas wschodzi ... robi się coraz bardziej zielono u mnie
A jeśli chodzi o spotkania to chętnie zapraszamy Cię do naszego grona
A okazja nadarza się nie byle jaka bo 5lecie Ogrodowiska
Organizujemy (grupa łódzka) wspólny wyjazd do Pęchcina
Dołączyłabyś do nas?
Trzmieliny pasują mi do trawek Nie wiem czemu tawułki nie Łubiny tak sobie ... a może jest ich po prostu za mało?
A w którym miejscu planujesz tą rabatę?
Ja wszystko inne
Ubiegłej wiosny takk się napaliłam na wysiewy, ze posiałam i kostrzewę i stipę. Siałam w lutym do pojemników na porapecie. Dopiero teraz tak wyrosla. Stipa zresztą też