Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Iwk4 23:47, 15 cze 2015

Łuki, wpadłam tylko pomachać i życzyć skutecznych zmagań z nauką.
Bea 23:48, 15 cze 2015

Ślimaka nie pokazałeś?

Jedyny rodzaj śimaka do zaakceptowania w ogrodzie.

Pozdrawiam i dzięki za spotaknie - super pomysł

Katkak 23:55, 15 cze 2015

Łukaszek strasznie się cieszę, że wreszcie Cię poznałam . Choć i tak za szybko zleciało i niedosyt czuję. Z niektórymi nawet nie zdążyłam porozmawiać, bo tak to z dzieciaczkami bywa, że trzeba za nimi latać. Serdeczne dzięki za żurawki, musisz mi koniecznie powiedzieć jakie to odmiany . Nie zdążyłam jeszcze posadzić, ale jutro jak tylko Iga uśnie, to pójdę buszować do ogródka . Zdjęcia wrzucę jutro, bo bateryjka mi już pada . Pamiętaj, że czekamy na Ciebie jak tylko znajdziesz czas .

babka 23:59, 15 cze 2015

Pooglądałam sobie fotorelacje tu i ówdzie Widać jak udane spotkanie mieliście, pogoda dopisała i otoczenie zachwycające, nic tylko zazdrościć
mateuszmichn 00:54, 16 cze 2015

Luki napisał(a)

Mateusz dziękuje bardzo każda rabata potrzebuje czasu, moja pod jabłonią rozrastała się 4 lata, hosty nie mają tam łatwo w pobliżu wielki lilak, jabłoń i sosny, walka o przetrwanie

Mam nadzieję, że i u mnie będzie podobnie. Zapraszam do obejrzenia mojego ogrodu.
Mam właściwie pytanie, na mojej rabacie posadziłem trzmielinę ale nie wiem czy jednak ona nie jest za daleko posadzona, jeśli mógłbyś doradzić to będę bardzo wdzięczny
Luki 08:53, 16 cze 2015

Donia około 35cm a czasem w innych odległościach ale to już od odmiany zależy i tego jak u mnie rośnie

Iwonko bardzo dziękuje za wsparcie, w sumie nauki teraz nie mam w ogóle, a bardziej pisanie i kończenie pracy magisterskiej, nie ma co ukrywać, że sporo mi zostało, ale chyba dam radę się wyrobić

Beatko ślimaka oczywiście muszę pokazać

Kasiu mnie również strasznie miło i dziękuje za zdjęcie Dzieci i tak masz jak aniołki w szczególności ta malutka królewna

Olu można powiedzieć, że wszystko co mogłoby przeszkodzić w spotkaniu tego nie zrobiło. Mimo upału ja się gada i ogląda ładne miejsca nie odczuwa się tak bardzo temperatury, a przynajmniej nie ma się czasu o tym myśleć

Mateusz byłem widziałem opinie zostawiłem teraz uciekam do obowiązków
ren133 09:17, 16 cze 2015

Luki napisał(a)
Dla Reni zdjęcie moich Evergoldów o tej porze
Liście z bliska, kolor bardzo realny, teraz jest biało zielony

Tutaj widać stare i nowe liście(stare już w sporej części wyskubane )

Tak do miesiąca kolor zacznie zmieniać się na delikatny żółty

Dziękuję bardzo za fajne zdjęcie poglądowe

PS A ta po lewo to jaka trawka?
rozark 09:33, 16 cze 2015

wybieramy się do ciebie ok. 24 ale będziemy śledzić prognozy pogody,
dzięki wielkie w sprawie ewentualnych zakupów się odezwę
Donia72 10:58, 16 cze 2015

Łukasz, ja wiem że mam spóźniony zapłon, ale dopiero teraz widziałam Twój ogród w gazecie Specjalnie ją kupiłam i chwalę się, że mi pomagasz w sprawie żurawek Gratulacje
Luki 23:42, 16 cze 2015

Reniu ta trawka obok Evergolda to turzyca Ice Dance, rozszalała się w tym roku strasznie

Reniurozark, już się cieszę, w razie potrzeby pisać

Donia teraz w pewnej gazetce też jest mały artykuł dziękuje bardzo.

Pociachałem dzisiaj 15 małych buksów na zapleczu, gdy byłem z siebie zadowolony przypomniałem sobie, że jeszcze mam 35 dużych do obcięcia muszę w tydzień doprowadzić ogród do stanu oglądalności bo obecnie kiepsko. Przynajmniej trawnik udało się skosić