Pioerwszego roku miałam koktajlowe pomidorki koraliki i były super na słońcu przepyszne, kolejnego roku miałam tylko w szklarni i juz nie były takie pyszne (żanda z odmian- bo brak słońca bezpośredniego).
Świetnie sprawdził się sler, rosnie wileki i jest bezobsługowy. brokuł również.
czosnki się udają.
szpinak nowodzelandzki rewelacja.
faslka szparagowa full cały sezon i groszek zielony ciągle mało bo zjadamy wszytsko na pniu.
rzodkieweka silesia (ja lubię na tasmie) smaczna i duza)
w tym roku probuję: burak ćwikłowy, kalarepa, kalafior.
Kwiaty pełnią ważną rolę w kulturze - Targ kwiatów w Bangkoku-Flower Market’s,
egzotyczny festiwal kolorów, kształtów i zapachów, obraz niezwykłej precyzji pracy ludzkich rąk.
Ha ha, ale się uśmiałam. Chłabiny w moim języku znaczą chude, ledwo wystające z ziemi, małe, do niczego niepodobne rosliny, w tym wypadku są to 2 cisy między rododendronami na korowej rabacie.Prze pani plan pokazuje juz rabatę zmienioną, w sumie to chyba nie będę kulkować tylko żywopłot z tego zrobię prze pani, także myślę, że tam nie będzie bukszpanów w ogóle, przeniosę je gdzie indziej,
Czy plan pokazuje już tę planowaną zmiejszoną/zmienioną wielkość rabaty z kulkami?
Bo Madżen dobrze radzi - do tych kulek, co to będą kulkami, jak je wykulkujesz dodałabym trawki, jak u Malkul i pięknie będzie, psze Pani