Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Kwiatowy ogródek Monteverde 10:09, 31 sie 2013

Do góry
Aniu witam się w Twoim nowym ogródeczku. Przeczytałam od początku Twoją przeprowadzkę i wiem co czujesz Ja rok temu również przeprowadziłam się w 10 ar. ogrodu do małego skrawka. Mimo, że już mam troszkę roślin, ogólny plan powstał to do dzisiaj nie czuję tego ogrodu. Oczywiście cieszę się z każdego nowego kwiatuszka, lubię obserwować jak się wszystko rozrasta ale ciężko mi go pokochać Cały czas mówię, że MÓJ ogród jest tam... Mam nadzieję, że za kilka lat to się zmieni i z czystym sercem powiem, że jestem w nim szczęśliwa.
Życzę Ci Aniu dużo spokoju i abyś kiedyś mogła powiedzieć, że to Twój ukochany ogród
Macham serdecznie z Doliny Baryczy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:01, 31 sie 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Zastanawiam się czy jeszcze dokarmiać rośliny? Przez całe lato używałam florovitu i magicznej siły, nie wiem czy dalej to stosować? Do iglaków widziałam nawóz jesienny, za bardzo nie wiem kiedy go użyć
Proszę o podpowiedzi

Teraz już tylko nawóz jesienny. Są zarówno azofoski, florovity, substral w wersji jesiennej. Już od 15 sierpnia wszystkie źródła podają, że należy używać nawóz jesienny, nawet do trawników.
Roztoczańskie klimaty 09:39, 31 sie 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Mistrzostwo świata ta rabata brzozowa Przepięknie u Ciebie. Wrzosy, rozplenice, rozchodniki rewelacyjne. A ja tyle czasu szukałam inspiracji co do brzozy

Hehe dzięki ta inspiracja to z targów zieleń to życie ....jak zobaczyłam rozplenice z rozchodnikami to i ja poszalałam
Roztoczańskie klimaty 09:35, 31 sie 2013

Do góry
Mistrzostwo świata ta rabata brzozowa Przepięknie u Ciebie. Wrzosy, rozplenice, rozchodniki rewelacyjne. A ja tyle czasu szukałam inspiracji co do brzozy
Kondziowy Ogród :) 09:28, 31 sie 2013

Do góry
Uwielbiam tutaj przychodzić Zawsze energetycznie i sympatycznie
Macham wesoło
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:20, 31 sie 2013

Do góry
Zastanawiam się czy jeszcze dokarmiać rośliny? Przez całe lato używałam florovitu i magicznej siły, nie wiem czy dalej to stosować? Do iglaków widziałam nawóz jesienny, za bardzo nie wiem kiedy go użyć
Proszę o podpowiedzi
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:16, 31 sie 2013

Do góry
Gosia-malkul bardzo dziękuję

Dyha muszę poczytać o tej porzeczce, ale czy to zimozielone?

Gosiu-Margarete dzięki wielkie. Po pierwszych nasadzeniach stwierdziłam, że proso idzie w następnym roku do wywalenia. Teraz jak się rozrosło, dosadziłam tam jeszcze kosodrzewinę to zachwycam się tym kawałkiem codziennie

Marzenka do śliczności długie lata A żeby osiągnąć taki efekt jak u Ciebie to jeszcze z pół wieku minie Ale dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
Jurajski Ogród 07:00, 31 sie 2013

Do góry
I znów widzę rozplenice Od miesiąca gdzie się nie obejrzę tam ta cudna trawa To znak, że i u mnie musi być. Wrzosowisko przepiękne, ale u Ciebie wszystko jest cudne
Pozdrawiam sobotnio
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:50, 30 sie 2013

Do góry
polinka napisał(a)

Gosiu jakbyś wyjęła mi te słowa z ust Uwielbiam swój ogród, każdą w nim roslinkę,mimo, że do ideału jeszcze dużo brakuje Daje mi tyle radości ten mały kawałek ziemi...

Z jednej strony piękne wrzosy u Ciebie, które nam przypominają o zbliżającej się jesieni a z drugiej strony kwitnąca lawenda i szałwia. które nie chcą odpuścić lata Oby jak najpóżniej przestały kwitnąć...

Witaj Polinko.... mysle ze wiele osób tu na O rozumuje opoddobnie jak ty, ja... i to nas tutaj łączy. Fajnie jest móc cieszyc sie ogrodem !!!
Dawno nie zagladałam do ciebie do watku. Zaraz tam pobiegnę.......

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 08:39, 30 sie 2013

Do góry
Aga dalej się urlopujesz?
Słoneczny ogród słonecznej safikey 08:20, 30 sie 2013

Do góry
Polinka na dobre slowo od Ciebie zawsze mozna liczyc

Dziekuje

Dobrego, slonecznego dnia dla wszystkich
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 07:43, 30 sie 2013

Do góry
Udanego wypoczynku i duuużo słoneczka w ogrodzie
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 07:35, 30 sie 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
Cieszę sie swoim ogrodem i każdą roslinką w każdym kolejnym miesiącu, przecież dopiero zaczęłam przygode z ogrodem tak na dobre wiosną tego roku, nie wiem jak niektóre rosliny będą zmieniac sie i wyglądać z miesiąca na miesiąc, mam w tym wielką frajdę, żeby to obserwować. Jak dobrze ,że zdecydowałam sie załozyc prawdziwy ogród.....

Gosiu jakbyś wyjęła mi te słowa z ust Uwielbiam swój ogród, każdą w nim roslinkę,mimo, że do ideału jeszcze dużo brakuje Daje mi tyle radości ten mały kawałek ziemi...

Z jednej strony piękne wrzosy u Ciebie, które nam przypominają o zbliżającej się jesieni a z drugiej strony kwitnąca lawenda i szałwia. które nie chcą odpuścić lata Oby jak najpóżniej przestały kwitnąć...
Słoneczny ogród słonecznej safikey 07:23, 30 sie 2013

Do góry
Pochwała od męża jak najbardziej zasadna Pozdrawiam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:05, 29 sie 2013

Do góry
atena35 napisał(a)
Fotki sierpnia w Twoim ogrodzie są przepiękne
Chopiny też mi coś zżera i jeszcze zwija liście - pryskałam 2 dni, w pierwszym na gryzące, a drugim na grzyby

Fajnie, że Ci się Tosiu podoba A moje Chopiny na szczęście już więcej nie gryzione Po weekendzie zrobię fotki, ślicznie teraz kwitną i zachwycają. Ale ja z tych co się każdym kwiatkiem zachwyca.
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 21:05, 28 sie 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Moje oko też wszędzie zauważa rozplenice I ja muszę je nabyć A ogród w lesie to moje marzenie.

Polinko jestem przykładem, że marzenia się spełniają . Tego samego Ci serdecznie życzę
Ogród z platanem. 11:07, 28 sie 2013

Do góry
Mnie też urzekło połączenie host z hortensja Ciekawie to wygląda.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:03, 28 sie 2013

Do góry
Danusiu przesyłam dużo pozytywnej energii Na zdjęcia i cenne rady spokojnie poczekamy, a Ty wrzuć troszkę na luz bo mamy Cię tylko jedną
Pozdrawiam serdecznie.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:58, 28 sie 2013

Do góry
Łukasz ale Ty masz pięknie,nie rozwalaj swoich rabat A Twoim żurawką i wiedzy nigdy nie dorównam. Ciesze się, że już coś troszkę mogę podziwiać w tym moim ogródku ale do piękna to jeszcze długa droga i przede wszystkim kosztowna
Ogród Tosi 09:57, 28 sie 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)
Po wrzosy pojadę też, ale odczekam trochę jeszcze. Jakoś, mimo ich piękna, smutno że znowu zima będzie.

Coraz częściej czytam o tej zimie i aż się wierzyć nie chce, że znów ma nadejść. Może tylko Święta będą białe i mrożne a póżniej już wiosna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies