Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Tosi

Ogród Tosi

atena35 22:37, 11 wrz 2013

regli napisał(a)
A na tujkach nie masz przypadkiem przędziorka?
Pozdrawiam i niezmiennie podziwiam

No, właśnie nie widzę tam nic żywego Może to z tych upałów, bo jak spojrzę dookoła u sąsiadów podobne podżółknięcia.

dziękuję za komplimenty
Madzenka 06:23, 12 wrz 2013

Tosiaczku cieszę się, że wróciłaś
Jest u Ciebie pieknie!!! Trzmielina przygotowuje się pięknie do jesieni, lubię to wybrawienie. O róży dziewczyny napisaly, nie martw się nic jej nie będzie, pryskaj nawet topisenem raz na 7 dni a jak przejdzie, to nawet co dwa tygodnie, gdy zgubi liście równieź. Prawdopodobnie rośnie w miejscu nieprzewiewnym i stale będzie ją łapać mączniak. Róże najlepiej radzą sobie w nasłonecznionym przewiewnym miejscu.
Buziaki zasyłam i dalej ogród podziwiam
polinka 07:06, 12 wrz 2013

Tosiu ślicznie u Ciebie, kolorowo,jesiennie i przepięknie Chopinki kwitną
Ściskam porannie
Borbetka 08:02, 12 wrz 2013

Tośka, gratulejszyn z setki! Moimi różami nacieszyłam się 2 miesiące i mam dość. Same dziury i plamki. Zobaczymy w przyszłym roku. Jak nie dam rady, to powojnik posadzę. Nie wiem jak Danka z tym swoim płotem sobie radzi. Takie dorodne ma. Chyba trzeba w kółko coś robić przy nich. Tuje odbiją, nie przejmuj się. To tak jest. Im więcej dbasz tym gorzej chyba. Tak mam z bukszpanami. Miałam kiedyś 2 i nic nie robiłam, żadnej choroby, a teraz? Tnę, psikam i takie tam i grzyb uparty wciąż. Ten rok zaliczam do odkrywających tojeść. Najbardziej mi się udała, a nie udała mi się datura. Ślimaki ją zeżarły ... te bez domków, ble.
Enya73 08:47, 12 wrz 2013

Tosiu,serdeczne gratki z okazji setki

I wirtualna horti 4U Pozdrawiam serdecznie

Kindzia 09:00, 12 wrz 2013

U mnie wszystkie róże na słońcu i w przewiewie rosną, a w tym roku też też bardziej wrażliwe mączniaka złapały...taki rok.

Gratulki na setkę
leon60 09:08, 12 wrz 2013

Gratki Tosiu

Joaska 10:57, 12 wrz 2013

Tosiu pozdrawiam, wrzosowisko niezmiennie mnie zachwyca.... szpaler limkowy zaszaleje w przyszłym roku, to będzie dopiero widok!!!
atena35 11:21, 12 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Tosiaczku cieszę się, że wróciłaś
Jest u Ciebie pieknie!!! Trzmielina przygotowuje się pięknie do jesieni, lubię to wybrawienie. O róży dziewczyny napisaly, nie martw się nic jej nie będzie, prsykaj anwet topisenm raz na 7 dni a jak przejdzie to nawet co dwa tygodnie gdy zgubi liście równieź. Proawdopodobnie rośnie w miejscu nieprzewiewnym i stale będzie ją łapać mączniak. Róże najlepiej radzą soebie w nasłonecznionym przewiewnym miejscu.
Buziaki zasyłam i dalej ogród podziwiam

Hejka,
Tak bardzo to ja się tymi różami nie martwam. Widocznie dla róży "przewiewnie" oznacza luz dookoła, to by się nawet zgadzało, bo z trzech, ta "na rogu" nie jest zarażona
Jak nie pójdzie to wiesz: okład z sekatora i sio
Zresztą różom już to powiedziałam
atena35 11:22, 12 wrz 2013

polinka napisał(a)
Tosiu ślicznie u Ciebie, kolorowo,jesiennie i przepięknie Chopinki kwitną
Ściskam porannie

Ściskam mocno też
Chopiny z drugiego tłoczenia też mi się podobają, a jak pachną ....mmmm