Gosia i na taką fotę czekaliśmy !!!!! Wielki Bóg zapłać . Teraz wiadomo . A jeszcze tam widziałem taką blondyneczkę .Teraz by to porównać z wykazem Danusi i będziemy w domu. Dzięki.
eee nie bo ja na 'wykazie' jestem a na fotce mnie nie ma
Ana - możliwe że o Tobie myślałem pisząc o blondyneczce. Jam jest skowronek więc dobrej nocki Wam życzę.
Zbysiu tam były prawie same blondyneczki Dobrej nocy.
Gosia i na taką fotę czekaliśmy !!!!! Wielki Bóg zapłać . Teraz wiadomo . A jeszcze tam widziałem taką blondyneczkę .Teraz by to porównać z wykazem Danusi i będziemy w domu. Dzięki.
Ana - możliwe że o Tobie myślałem pisząc o blondyneczce. Jam jest skowronek więc dobrej nocki Wam życzę.
Zbysiu tam były prawie same blondyneczki Dobrej nocy.
Syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylwiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - podziel się tymi cudami !!!
No suuuuper zrobiłaś zakupy, a ilość po prostu ogromna. No ale duży ogród to i dużo roślin.
Jak chcesz to pomogę przy sadzeniu - po odpaleniu kilku sztuk
Trzymam kciuki za wiatę, ogród zimowy i system nawadniania, które mam przeczucie będą w tym roku.
A murki też byś na pewno super sama zrobiła, ale fachowiec na pewno też świetnie zrobi
no napewno, tylko ręcznik musisz przy tylku mieć większy
Brabanty też gubią listki na zimę. Pasychandra od góry jest ok. A dół na wysokość gazonów można obsadzić bukszpanową obwódką. Zestawienie pasuje do siebie. I JEST ZIMOZIELONE!
Thuje barabanty? Bukszany musiałyby być wielkie by zasłonić ten murek, on ma około 60cm, a takie duże to albo są porównywalne z cisem, a małe dłuuugo rosną
Na tyłach domu trwają roboty. Ponieważ działka ma spadek postanowiliśmy ją wyrównać za pomocą murków oporowych. na niższym poziomie ma być plac zabaw rośnie tam już trawka
wyżej ma być miejsce do biesiadowania, stół krzesła altanka, tam gdzie cały rozpierdzielnik będzie budynek gospodarczy z drewna.
No i teraz mm pytanie. Chcę obsadzić czymś ten okropny murek z gazonów (niestety to co mi się podobało było strasznie drogie), tak by było go widać jak najmniej, tylko co?
czy coś wieloletniego czy jednorocznego? Wiadomo wolałabym coś wieloletniego ale czy rośliny nie przemarzną w tych gazonach? od pola zimą strasznie wieje i chyba zamontuje tam wiklinową matę