tak to mam w projekcie ale nie robiłam bo te moje czereśnie marne i myslałam że je wyciepię ale jakoś serca nie mam. choc jeszcze dumam bo mąż nalega aby je wywalić
możesz też być dla nas takim pieknym smuklym czosnkiem , bylebys była i nas nie zaniedbywała (bo będę musiala wtedy po książkę sięgnąć) a wole ciebie poczytać
Jak miały zauważyć zimę skoro już wiosna
Dziękuje !
Jolcia, bywam u Ciebie i też serce moje się cieszy !
Marzeko,
Liczę na szał róż u Ciebie. Sama nawet pokuszę się coś zamówię.
Podglądam i czytam Twój wątek obowiązkowa lektura
Pewnie, że rewelacje w szczególności kiedy wszystko SCHR zrobią na czas
Ściskam
Oczywiście, że dla Ciebie. Moja sosna ma na imię Jazzy
Ano, wariaty albo mutacja jaka
Mnie cieszą te liście tylko aby kwitły bo jak nie to … wrrrr
Gosia, podczytuję
Wiem, że masz nasiona jakieś fikuśne nazwy i skarpety będziesz miała z cisa
Sama mam plan posadzić co nieco jeszcze nie wiem gdzie i co ale jak coś to przekopię to co mam
Hi hi hi
Oj, musze lecieć z rewizytą do Twojego ogrodu !
Buziak serdeczny … meble są bardzo wygodne, moduły więc w dowolny sposób zestawiasz
Mam jeszcze krzesła, ławkę… a markizę musze zamówić
malkul, Tess, wiecie, że mnie długo prosic nie trzeba Za chwile coś wstawię
Tess, mnie się wydaję że Trzcinnik Karl F. będzie super pasował do werbeny.
mam gdzies zapisane rady Magnolii odnośnie tej trawy - on jest smukły i najlepiej jak sie mu tę smukłośc wyeksponuje. Można go zostawic samego lub w otoczeniu ażurowych, delikatnych gatunków, a taka własnie werbena jest
ja miałam werbenę przy molinii, które miała być Dauerstrahl, ale najprawdopodobniej nią nie jest bo za wysoka..
W drugim roku werbena się okazała brazylijską i już jej nie mam - w tym roku mus uśmiech szeroki w kierunku MałejMi wykonać
Widziałam gdzieć też ładne zestawienie werbeny z Pennisetum - tylko nie wiem czy są takie wyskokie rozplenice