Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Ogródek Iwony 23:56, 09 sty 2015

Do góry
GorAna napisał(a)
Iwonko, ależ pracy wykonaliście....szczerze gratuluję metamorfozy....niech teraz pozwoli Wam rozkoszować sie pięknym ogrodem
Mnie czeka ogrom pracy na wiosnę....byleby zdrowie pozwoliło..
Pozdrawiam

Dziękuję za uznanie Aniu. Wiosną będę podgladac twoje poczynania.
Ogródek Iwony 23:54, 09 sty 2015

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Rabata M'usiowa powaliła mnie na kolana!
I pomyśleć jak ogród zmienił się dzięki forum, niesamowita metamorfoza!

Marzenko, dzięki tobie tez planuje metamorfozę. Zakochana jestem w twojej rabacie kwadratowej z magnolia. Nie wiem tylko, która wersję wybrać. Ale w 2016 ja skopiuje, w każdej wersji będzie dobrze
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:50, 09 sty 2015

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Stosunkiw wodne Ewuś to ja mam wysokie
Najgorsze jest to, że róże wypuszczają paki liściowe... Obawiam sie co bedzie gdy nadejdą mrozy a mają wrocić w ciągu 2 tygodni...

A ciemierniki moźe kupię na Gardeni?

Marzenka, u mnie róże wcale nie zrzuciły liści, pączki kwiatowe nic sobie nie robią z mrozów.
Jak byłam dzieckiem, słyszalam kiedyś przepowiednię, ze w Polsce będzie tak ciepło, ze pomarańcze na drzewach będą rosły. Wtedy w to nie wierzylam, teraz bym nie polemizowała
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:38, 09 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
U nas leje od wczoraj, spadło morze deszczu
+ 14 stopni wieczorem było ...
Marzenko, wczoraj wstawiłam u mnie metamorfozę rabatki e-Musiowej
Pozdrawiam.

Widziałam Iwonko, chylę czoło pełna podziwu!
W moim małym ogródeczku - Dorota 23:18, 09 sty 2015

Do góry
Dorotko, wyzdrowiałaś już? Zdrówka ci życzę
i może robiłaś jakieś poświąteczne dekoracje? Ja bym już te świąteczne schowała.
W kamiennym kręgu od początku 23:12, 09 sty 2015

Do góry
Aniu, trochę się zgubiłam w twoim ogrodzie. Czy Kamienny Krąg jest gdzie indziej, niż twój nowy dom? Czy to , co teraz będziesz tworzyć, to będzie od nowa?
Ogródek Iwony 23:06, 09 sty 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Iwonko ale ciut oszukiwałam

Kasiu, ja też bym oszukiwała. Czasem w pracy na telefonie w wolnej chwili zaglądam na O, albo sprawdzam powiadomienia na poczcie, nie mogę się doczekać powrotów do domu, aby poczytać sobie forum. Już nawet nałożyłam sobie zobowiązanie, ze najpierw to,co jest ważne , obowiązki domowe, dopiero wtedy siadam do kompa. Inaczej bym wsiąkła.
Muszę się trzymać zasad
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:55, 09 sty 2015

Do góry
U nas leje od wczoraj, spadło morze deszczu
+ 14 stopni wieczorem było ...
Marzenko, wczoraj wstawiłam u mnie metamorfozę rabatki e-Musiowej
Pozdrawiam.
Ogródek Iwony 21:03, 09 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Kasiu, dzięki
Brakowało mi ciebie, a doczytałam, ze sobie szlaban na Ogrodowisko tygodniowy zrobiłaś Ja też próbowałam, ale nie potrafię
Czasem już się nie loguję, tylko czytam, ale wolę się zalogować jednak.

Iwonko ale ciut oszukiwałam
Ogród na Opak 20:13, 09 sty 2015

Do góry
horcia napisał(a)
Do nowo wybudowanego domu wprowadziłam się dwa lata temu, ale pierwsze nasadzenia były robione już wcześniej , bo myślałam że zanim zamieszkam rośliny będą już rozrośnięte, piękne i nie trzeba będzie wydawać kaski na dorosłe okazy. Więc kupowałam co mi tylko wpadło w oko, jedną taką drugą inną , bo po co komu dwie takie same? Tak było do czasu aż trafiłam na ogrodowisko i wtedy dopiero zrozumiałam że to wszystko było robione w złej kolejności i do tego nieprawidłowo.

Witaj Horcia. Jakbym czytała o sobie.
Tez kupowalam pojedyncze okazy na poczatku.
Ogródek Iwony 18:47, 09 sty 2015

Do góry
bleebla napisał(a)
świetne podsumowanie

Aga, dzięki
Ogródek Iwony 18:47, 09 sty 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Wczoraj nie dotrwałem do końca prezentacji Ja teraz tylko czekam jakie efekty będą w tym sezonie, bo rośliny dopiero zaczną rosnąć, a po tym co zostało posadzone widać, że będzie super Najbardziej ciekawi mnie jak będą wyglądały trawy z berberysami, chociaż 12 czerwonych róż też będzie zjawiskowym widokiem.
Nie ukrywam, że w poprzednim roku miałem dużo wolnego czasu, ale w jakimś stopniu udało się go wykorzystać. Nie wiem czy mam się bać bo ja troszkę starszy od Sebka
No i zapomniałem powiedzieć, że zostawiłem opisy rabat u siebie

Łukasz, wariactwem było moje siedzenie po nocy, ale fotki wolno się wgrywały na serwer. Jesteś rozgrzeszony. Noc przecież jest od spania
Też jestem ciekawa, jak roślinki się rozrosną. Będę focić, aby mieć porównanie.
e-Muś zameldował, ze róże nadal mają pączki, w sobotę odkrył to, i liście też mają.
Ciekawa jestem gracków, pamiętam, by berberysy przyciąć, jak radziłeś.
Opis rabat przeczytałam, muszę sobie do Worda skopiować i zaplanować moją bylinową. Nie wiem tylko, co z rudbekią zrobić. Mam ją i lubię, ale jest żółta. Może jakoś ją wkomponuję i zrobię rabatkę ognistą, do tego kanny ?
W przyszłym tygodniu pomyślę o tym. Za chwilę e-Muś wpadnie do domu, weekend się zaczyna, czas dla rodzinki
Ogródek Iwony 18:40, 09 sty 2015

Do góry
yolka napisał(a)
Metamorfozę prześledziłam, wyszło bardzo ładnie. Pozdrawiam

Jolu, też pozdrawiam, dziękuję pięknie.
Ogródek Iwony 18:39, 09 sty 2015

Do góry
Viola napisał(a)
Iwonko, jestem w szoku ile pracy wykonaliście. Widziałam tę rabatę wiele razy, ale nie widziałam jej poprzedniego wcielenia. Rabata piękna, a róże Twojego eMusia boskie. Mój to tylko wierzby Hakuro wszędzie by widział Roześmiałam się czytając jak to dzieci pomogły krzaki przyciąć A i Twoja Tola zasługuje sobie na nagrodę, po prostu naśladuje swoją Panią - pilna uczennica

Violu, poczytaj sobie o tych wierzbach. Zdaj relacje e-Musiowi. Ja miałam kiedyś w ogrodzie jedną i byłam zadowolona, ale musiałam ją mocno przycinać, bo mocno odbijały przyrosty. Jednej zimy zmarzła
Ona lubi nogami być w wodzie raczej U mnie były piaski, gleba przepuszczalna, a widziałam w szkółce, jak rosły w doniczkach w stawionych do wody.
Moją Tolę muszę jeszcze sobie wychować
Ogródek Iwony 18:35, 09 sty 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Barwna i ciekawa opowieść z obrazkami To jest to co lubię

Ewuniu, wiem dobrze, ze pismo obrazkowe jest bardzo cenne.
Ogródek Iwony 18:34, 09 sty 2015

Do góry
rozark napisał(a)
Wpadłam z rewizytą, oglądam rabatki i przygody w kwiatki. Ciesze się że masz moje ukochane róże, i metamorfoza ogrodu wielka. Wezmę z ciebie przykład i juz dzisiaj zapraszam na metamorzy w moim ogrodzie w grudniu 2015.

Reniu, witaj u mnie. Będę dopingować. Przyjmuję zaproszenie na grudzień 2015
Ogródek Iwony 18:32, 09 sty 2015

Do góry
Nallar napisał(a)
Fajnie się ogląda takie metamorfozy, aż trudno uwierzyć że aż tyle dałaś radę zrobić. Ogród po rewolucji prezentuje się pięknie. Cenię ludzi którzy nie boją się zmian.

Wczoraj śledziłam przemiany w Twoim ogrodzie do ostatniego wstawionego przez Ciebie zdjęcia. Witam w klubie nocnych Marków.

Ło Matko Tak długo nie spałaś?
Też jestem zadowolona z efektu prac. I tak się bałam pomysłów e-Musia. Ale chyba się wystraszył i poszedł w dobrym kierunku z zakupami. Po prostu słuchał rad żony. Ale jego zaangażowanie było wielkie

Z tym nocnym Markowaniem muszę coś zmienić, bo potem w dzień ostatnio odsypiam
Ogródek Iwony 18:29, 09 sty 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Iwonka świetnie to zrobiłaś, i zmianę i relację Ogrom pracy, ale efekt miód

Dziękuję "Pszczólko". Lej dalej miód na moje serducho. Lubię twoje komentarze, zawsze się pośmiać mogę. Pozdrawiam cieplutko
Ogródek Iwony 18:27, 09 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
według mnie to miejsce zmieniło się nie do poznania. Doskonale pamiętam wszystkie dylematy bo kibicowałam Ci każdego dnia

Aniu, na twoim dopingu mi szczególnie zależało. Nie masz pojęcia, jak z rozpalonymi oczami czytałam pod kołdrą twój wątek po nocach. Nie wiedziałam, ze można mieć tak piękny ogród.
Każdy instruktarz sobie kodowalam, jak powstawały kolejne rabaty, twoje dylematy. A tak pięknie wyszło.
Kibicuj mi więc dalej

Tak przy okazji: Red Baron lubi sucho, czy mokro?
Ogródek Iwony 18:24, 09 sty 2015

Do góry
eda napisał(a)
Iwcia rewelacja sper że robiłaś foty ale się napracowaliście i dobrze że dzieci pomagały będą wspomnienia I efekt pracy cieszy i to jest to i zawsze trzeba coś zostawić bo zmiany jak się zaczną to wciągają Twoje opisy jak opowieść fajne to by było do wizytówki bo tutaj po czasie zginie a warte do częstego wracania Odpoczywaj ale się napracowałaś dzięki buuuuziole zostawiam

Edytko, fotki robię przy każdej pracy. Podobało mi się, jak czytalam wątek Any, że każdy krok w ogrodzie fotografowała. Dużo się wtedy nauczyłam na takich roboczych zdjęciach. Myślę sobie, że jakby kiedyś ktoś mniej doświadczony czytał mój wątek, to niech ma nagrodę z aczytanie Niech się czegoś nauczy, nawet, gdyby się uczył na moich błędach.

Dzieciaki przeważnie siedzą przy komputerach, ale jak się poprosi o pomoc, to wtedy pomogą. Karol tylko nie pozwolił, abym go sfotografowała przy pracy A całą przyczepę ziemi sam rozwiózł na rabaty. Nie miał lekko.

Na wizytówkę będzie trzeba jeszcze poczekać. Pod koniec tego roku dopiero coś sklecę. Tak naprawdę mój ogród dopiero latem przeobrażał się w dobrym kierunku. Nie mam jeszcze wiosny na fotografiach, dużo jeszcze jest do zrobienia.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies