kasiu tego nikt nie wie poza dwoma osobami ze planowałam dwa graby w donicach drugi miała być dokładnie tam na najniższym pietrze przed lawenda. Ale byłoby za dużo z perspektywy domu. Jest tam jeszcze tulipanowiec o losie którego myśle
Dobrze moje plany rozczytałem. Poza tym mnie nie stać
dziekuje Maro. Przyznam ze tych odmian nie znałam. Na razie posadzę bez irgi i z cas zobaczę czy brakuje tam mi czegoś zielonego. Buziaki za wszystkie rady
Zastanawiam się tylko jak posadzić lawendę tu na dole. W jednym pasku? Na mijanie? Fotkę z teraz a zaraz idę działa
I grab na te chwile ale jeszcze go Podgole
wiem.ze jak Filip z konopi ale w.miejsce tej lawendy co chcesz teraz sadzic az sie chce powtorzenie grabow ale to pewnie już było 10 razy obgadane
u nas parasol jakikilwiek a tym bardziej roslinny nad oigniskiem by sie sfajczył kiedys serby tez dostały o opalone byly
myślaąłam, ze Ty już na wakacjach
u mnie tez się tak zrobiło ....zastanawiam się czy łatać te płyty ...czy zwalić całkiem ale co dać na sufit jak nie płyty?
jakies pomysły byś mi podesłała
PS. rozwazałam deski boazeryjne ..ale one sie będą zsychać i rozsychać ...i trzaskać będą na potegę od tego gorąca....więc ten pomysł odpada
nie wiem czy o tym samym miejscu mówimy...bo ja o ścianie kominowej pionwej zaraz nad szybą ..
u mnie sufit strzaskany z płyt G-K...obudowę też mam z G-K ale chyba dobrze izolowana bo sie trzyma nic jej nie jest sufitu nie izolowałam nawet nie myslałam o tym i własnie teraz rozważam wymianę sufitu w salonie na inny ....tylko nie mam pojecia co by tam dać ...żeby nie trzaskało od gorąca.
Kasiu, ten stojak na drewno jak wysoki i szeroki jest? Co macie na jego dnie?
Bardzo mi się podoba to Wasze miejsce relaksu.
Pozdrawiam
Kasia
hej ten stojak na drewno to baaardzo skomplikowana konstrukcja
bo dwupoziomowa sa dwa osobne dna z palet, jedno na poziomie wgłebnika, drugie na poziomie wyżej. czyli 2 szerokości palety ( ale zabij nie pamietam czy dobrez mówie ). wszytsko jes połaczone i ma wspólny pochylony dach
My tez to miejsce baaaaardzo lubimy