Ola, ja nie wiem czy wszystkie pinsujące dziewczyny z ogrodowiska zawsze muszą go przebić?? Choinka wygląda genialnie!!! Szczególnie, że niemal wszystko Ty na nią zrobiłaś - szacun!!!
Kochani, mam serdeczną prośbę Już któryś rok to przerabiamy, wiec zacytuję post Danusi
To bardzo miłe, że ktoś pamięta o mnie i poświęca swój czas na wklejanie życzeń, ale ta lawina postów wprowadza nieład na forum i to jest dość irytujące...
Zapraszam do wklejenia życzeń tu Odwiedzając go na pewno będę czuć się tak samo miło jak czytając życzenia u siebie https://www.ogrodowisko.pl/watek/5170-zyczenia-na-boze-narodzenie-i-nowy-rok-2014-2015
Jeśli ktoś podziela moje zdanie to może niech to skopiuje do siebie?
Zapraszam całkiem wygodnie się po nich chodzi na górze czeka pergola z różą i powojnikiem... i można zajrzeć za płot, a tam spacerują zrelaksowane kurki sąsiada
fajny widok chociaż sąsiad nie ma ogrodu, chyba nie lubi roślin
Nieskromnie powiem, że kulki z mchu mi się też podobają i w realu wyglądają jeszcze lepiej Zrobiłam jeszcze 2 do dużych donic z wykorzystaniem starych piłek do nogi, pokażę pewnie najwcześniej w Wigilię bo wcześniej nie da rady bo ciemno
jeszcze raz razem