Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:25, 22 gru 2014

Do góry
Ana - nie tnij! Jak rozbierzecie choinkę to będziesz miała potem z tego boa idealny szal - jak na prawdziwą damę przystało Choinka jest piękna!
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:13, 22 gru 2014

Do góry
Choinka wygląda przepięknie, w przyszłym roku muszę chyba ozdoby wymienić, bo zbyt od Was odstaję

A Twój awatarek... Zacząłem sobie śpiewać to pod melodię, a tam na końcu niespodzianka Świetny jest!
Moja codzienność - ogród Oli 21:10, 22 gru 2014

Do góry
Ola, ja nie wiem czy wszystkie pinsujące dziewczyny z ogrodowiska zawsze muszą go przebić?? Choinka wygląda genialnie!!! Szczególnie, że niemal wszystko Ty na nią zrobiłaś - szacun!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:09, 22 gru 2014

Do góry
No padłem i leżę! Twoja choinka jest zjawiskowa!!! I reszta dekoracji również
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:06, 22 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Wszystkim gościom dziękuje za wizytę... i by nie nabijać pustych postów... nie odpowiadam każdemu oddzielnie. Sorki.. ale dzieki temu wątek tak nie goni pustymi stronami
Acha.. gotuję wszytko na święta z przepisów ogrodowiskowych. Jak nie wyjdzie to będzie wasza wina.

No fiesz!!!! Mam nadzieje, ze nie robisz wypieków z tego co tam zamieszczalem, o ile w ogóle coś tam dodałem Wtedy może mi się upiecze

Choinka piękna - choć wspomnienia pewnie jednak jeszcze piękniejsze Jak ja teraz żałuję, że się pozbyliśmy takich starych bombek z domu...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:12, 22 gru 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Są gwiazdki na trawniku i mech w dekoracjach, super

Chyba zrobię sobie jeszcze bombki z papieru Ogrodniczki takie cuda robią, że się zmotywowalem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:11, 22 gru 2014

Do góry
Kochani, mam serdeczną prośbę Już któryś rok to przerabiamy, wiec zacytuję post Danusi
Gardenarium napisał(a)
Mam serdeczną prośbę i piszę to także na prośbę naszych forumowiczów, abyśmy życzenia świąteczne wklejali wyłącznie w wątku Życzenia, a nie w wątkach ogrodowych.

Chodzi o to, że ważne informacje ogrodowe utkną, przeminą gdzieś w powodzi życzeń.

To bardzo miłe, że ktoś pamięta o mnie i poświęca swój czas na wklejanie życzeń, ale ta lawina postów wprowadza nieład na forum i to jest dość irytujące...
Zapraszam do wklejenia życzeń tu Odwiedzając go na pewno będę czuć się tak samo miło jak czytając życzenia u siebie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5170-zyczenia-na-boze-narodzenie-i-nowy-rok-2014-2015

Jeśli ktoś podziela moje zdanie to może niech to skopiuje do siebie?

Pozdrawiam Was świątecznie
Co z tym ogródeczkiem począć 17:58, 22 gru 2014

Do góry
Ewa, Twoja choinka jest przepiękna, a włochate bombki wymiatają Pozdrawiam
Ogród w skali mikro cz.II 14:40, 22 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Remont? Ale suuuuper - nie wiem na jaką skalę, ale może chociaż Ty będziesz miała święta w wersji white - od pyłu i kurzu, ale najważniejsze, że white Buziam

Sebuuussssss .. Ty mnie tutaj nie tutaj ... Bo będziesz mi pomagał sprzątać po sąsiedzku

A tak na poważnie .. Nie jest najgorzej z tym syfem , pan remontowy bardzo czyściutki ..jeśli chodzi o obejście ,żeby ne było ;!
Moja codzienność - ogród Oli 13:48, 22 gru 2014

Do góry
A do wieczora tak daleko! No nic, idę dalej sprzątać to szybciej zleci
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:46, 22 gru 2014

Do góry
Kuklik napisał(a)
Gwiazdki na trawniku super rewelacyjnie fantastyczny pomysł
trochę święta... trochę flaga amerykańska...

Na flagę bym nie wpadł Ile głów tyle pomysłów

Pozdrawiam
Ogród z łezką II 11:44, 22 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Poszalałaś z oświetleniem, ale wyszło pięknie Wianki boskie!

Aaa, podoba mi się
Dziękuję
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:09, 22 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Genialne dekoracje Domki wymiatają

ooo, dzięki Sebek witam w moich skromnych progach
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:05, 22 gru 2014

Do góry
Genialne dekoracje Domki wymiatają
Ogródek Anity 08:28, 22 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Zdjęcia wspomnieniowe super, ale choinka boska Teraz tylko jakoś tematy świąteczne mnie interesują i ich szukam na forum

Co do tematów świątecznych to ja dzisiejszy i jutrzejszy dzień spędzę baaaardzo w temacie świątecznym - czyli w kuchni
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 23:44, 21 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Iza - schody wyszły świetnie Już widzę przewieszające się przez nie kwiatostany przywrotników - chodziłbym pewnie po nich wte i wewte

Zapraszam całkiem wygodnie się po nich chodzi na górze czeka pergola z różą i powojnikiem... i można zajrzeć za płot, a tam spacerują zrelaksowane kurki sąsiada
fajny widok chociaż sąsiad nie ma ogrodu, chyba nie lubi roślin
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 23:32, 21 gru 2014

Do góry
Iza - schody wyszły świetnie Już widzę przewieszające się przez nie kwiatostany przywrotników - chodziłbym pewnie po nich wte i wewte
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:31, 21 gru 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Jak tam gwiazdki na trawniku? Jeszcze są, czy deszcz jednak się z nimi rozprawił? Podziwialiśmy je dzisiaj rodzinnie. Dziewczynki zachwycone Pytały, kto wpadł na taki pomysł. I choć były pod wrażeniem kreatywności autora, to na listę Twoich potencjalnych Żon nie będę Ich wpisywać

Gwiazdki są Choć takie jakby... bledsze... Najwyżej posypię je mąką w Wigilię
Dziękuję Tobie i córkom A z listy się uśmiałem Jest jakaś?
Makowo na Kociewiu 20:27, 21 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Cudnie wyszło! Kulki z mchu genialne

Sebek "Twoje wianki robię drugi rok

Nieskromnie powiem, że kulki z mchu mi się też podobają i w realu wyglądają jeszcze lepiej Zrobiłam jeszcze 2 do dużych donic z wykorzystaniem starych piłek do nogi, pokażę pewnie najwcześniej w Wigilię bo wcześniej nie da rady bo ciemno
jeszcze raz razem
Wichrowe wzgórze 20:19, 21 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Moniko, Twoje wejście do domu wygląda jak u zawodowego dekoratora Niesamowita elegancja bije od tego białego światła i symetrii

Dzięki, Sebuś - teraz u każdego pięknie i świątecznie U ciebie też podziwiałam piękne dekoracje!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies