dzisiaj -7
fajne ozdoby zrobiłaś
a wianek jak do drzwi antywłamaniowych przyczepiłaś?
nie chciałabym wbijać czegoś, a nie jestem pewna czy przyklejona zawieszka utrzyma wianek
U mnie średnio 4 wianki na rok wiszą...Dałam na wstążkę (nie na żyłkę) i faktycznie ładnie to wygląda. Ale przede wszystkim cieszę, się, że nie powiewa na wietrze....
Teraz tylko wianek na bramkę i drzwi od wiatrołapu wewnętrzne i koniec....
Dzisiaj jak się wyrobię, to światełka zew. wieszamy
Asiu powiesiłam wianek zgodnie z twoją instrukcją - jest super, dzięki takiemu "rozstawowi" nawet silniejsze podmuchy go nie ruszały Pokusiłam sie i nawet światełka dodałam Zdjęcie zrobię za dnia
Buziaki "Ciociu dobra rado"
Robiłam kiedyś wiosenny wianek, prywatny wielkanocny i pastelowych matowych bombek używałam jako dekoracji.i choć nikogo to nie zrazilo jakoś świadomość że mam w kwietniu bombki na drzwiach mi przeszkadzała
Na choinkę czekam.i Twoja i moja dziś ma podnosiła bo wiatr na razie nią targa
Robiłam kiedyś wiosenny wianek, prywatny wielkanocny i pastelowych matowych bombek używałam jako dekoracji.i choć nikogo to nie zrazilo jakoś świadomość że mam w kwietniu bombki na drzwiach mi przeszkadzała
Na choinkę czekam.i Twoja i moja dziś ma podnosiła bo wiatr na razie nią targa
I to by było tyle...spotkanie sympatyczne, dziewczyny i ich córki fantastyczne, szkoda że tak krótko
Zapraszam za rok wszystkich chętnych już dzisiaj na wspólne wiankowanie !
I niektore rezulatay naszych działań :
Wianek Reni -rozark...latałam z nim po domu żeby go dobrze uchwycic aparatem iostatecznie najlepsze foty, najbardziej doswietlone wyszły mi na tarasie
Wianek Moniki - Monki, taki do położenia na stole z olbrzymią świecą w środku
Zobacz mój wianek - duży dość, ciężki (pleciony podkład)w czterech miejscach dałam klej i się trzyma już z pół roku.
Ale jak boisz się o drzwi (u mnie śladu nie ma, ale mają taką fakturkę - nie wiem jak na gładkich. Choć z tego co wiem znajomej mąż wgniotki na karoserii samochodowej wyciąga przyssawką przy użyciu kleju na gorąco i śladów nie zostawia) możesz dać na żyłce i na górze gdzie są uszczelki możesz tam przykleić żyłkę