Szklane byłyby ciekawe - takie cieniowane jak z Pinterest byłyby juz w ogóle boskie Na bombki może siem skuszę i chyba będą to właśnie przezroczyste albo białe - takich jeszcze nie mam
Ja kartę (na szczęście debetową) rzadko używam, bardziej awaryjnie Ale z tym gwoździem to fiesz! Przebiłaś mi serce, na wskroś Ale choinka będzie piękna - juz ja Cię znam
Za info o grabach dziękuję, już nie raz ta informacja była na forum, ale skleroza
Twoja Twarz Brzmi Znajomo Nie oglądacie? Musiałem na Ipla oglądać, bo mnie znajomi z technikum na imprezę wyciągnęli... A jeszcze Kevin leciał - już w ogóle miałem ochotę zostać w domu
Hmmm, bombek nie - dość mam Ale do wianków jakieś mini bombki pewnie nabędę drogą kupna Plus tubki kleju na gorąco, jakieś wstążki, podkłady i co najważniejsze donice! Byłem w casto, ale drogo...
Myślę, że w przyszłości nie powinny - u Madzi noemi też zrzuciły, młode u Madżenki chyba też - nie ma co się martwić Zapraszam na spacer do lasu po gałązki - dzięki temu drzewa będą bardziej gęste, więc robimy coś pożytecznego dla nas i natury
A ja mam własnie kłopot ....nie wiem co by mi sie podobało....podobaja mi sie na balkonach lamki zwisajace jak sopelki i to tyle a w oknach zapalone zydowskie swieczniki ....
Mało cos ..... A Ty oprócz bombek co planujesz kupic ?
Na Dolnym Śląsku jeszcze kilka tygodni temu lato było, więc chyba inną Po za tym jak idzie się codziennie przez ubraną świątecznie galerię to klimat świąt się czuje - ot tak, mimo woli Pozdrawiam serdecznie
Sebek, z moich młodych grabow większość liści opadła...wiem ze powinny zostać. ..czy to taka przypadłość mlodych grabow? ...w przyszłości będzie ich zostawało więcej? Bo wianek z nich byłby teraz łysy