Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:53, 24 lis 2014

Do góry
Mira napisał(a)
Ja już wysiadam
I jak tu nadążyć można było z cebulowymi A teraz z bombkami

Na Wielkanoc juz tak nie szalejemy - ale wianki i tak będziemy robić Ale wtedy wszyscy już się rzucają na wiosenne kwiaty, więc na jedno wychodzi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:52, 24 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Najpierw napiszę , ze wianki boskie SOM! Tyle myślę o białej choince i chyba przybiłeś gwóźdź do mojej karty płatniczej (kredytową spłaciłam i nie używam... Ma program naprawczy... ) a tu jakies kilkaset bombek trzeba by było kupic... Kupić szklane czy białe bo srebrnych nie lubię?

Odpowiem nt grabów - fastihpgaty sa zawsze zimą lyse. Pospolite utrzymują liście zimą ale gdy chorują na choroby grzybowe też potrafią się mocno przerzedzic. U mnie w tym roku pomor na liscie... Wiec wianka grabowego nie będzie..

Szklane byłyby ciekawe - takie cieniowane jak z Pinterest byłyby juz w ogóle boskie Na bombki może siem skuszę i chyba będą to właśnie przezroczyste albo białe - takich jeszcze nie mam
Ja kartę (na szczęście debetową) rzadko używam, bardziej awaryjnie Ale z tym gwoździem to fiesz! Przebiłaś mi serce, na wskroś Ale choinka będzie piękna - juz ja Cię znam

Za info o grabach dziękuję, już nie raz ta informacja była na forum, ale skleroza
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:38, 24 lis 2014

Do góry
Hi hi LojaLna oby M miał takie podjeście

Sebek ja też wole imprezować a programy ogladać na playerze, ipla nie oglądam bo tej stacji pana na S z Wrocławia nie lubię

Jagoda - moje będą alpen's globe, jesli dostanę piekna kulista, mala ksztaltna korona a liście i kora taja jak w duzych. Idealny do malego ogrodu x4
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:10, 24 lis 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Co to TTBZ?

Twoja Twarz Brzmi Znajomo Nie oglądacie? Musiałem na Ipla oglądać, bo mnie znajomi z technikum na imprezę wyciągnęli... A jeszcze Kevin leciał - już w ogóle miałem ochotę zostać w domu

Jak znajdę czas to pewnie będę Cię repinsować
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:47, 24 lis 2014

Do góry
Milka napisał(a)

Ha, ha...a ja myślę, że los psikusa sprawi i trafisz na swoje wymarzone donice i przepadniesz na amen

Też tak może być Mam nadzieję, że będzie jakaś wielka wyprzedaż donic albo chociaż wszystkie w dobrych cenach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:37, 24 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Odkładam mniej lub bardziej sukcesywnie pieniądze od października Muszę je schować, bo wydam na głupoty typu kolejne sto bombek

Ha, ha...a ja myślę, że los psikusa sprawi i trafisz na swoje wymarzone donice i przepadniesz na amen
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:28, 24 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że w Miłkowie sezon na całego Ciekawe co będzie z carexami? Musisz zdać nam relację wiosną

Dzieliłam tez kostrzewy i przycinałam, carex Ice Dance i Evergold też dzieliłam!! wiosną będzie relacja na ich temat i tych niezimujących
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:26, 24 lis 2014

Do góry
Widzę, że w Miłkowie sezon na całego Ciekawe co będzie z carexami? Musisz zdać nam relację wiosną
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:22, 24 lis 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

A ja mam własnie kłopot ....nie wiem co by mi sie podobało....podobaja mi sie na balkonach lamki zwisajace jak sopelki i to tyle a w oknach zapalone zydowskie swieczniki ....

Mało cos ..... A Ty oprócz bombek co planujesz kupic ?

Hmmm, bombek nie - dość mam Ale do wianków jakieś mini bombki pewnie nabędę drogą kupna Plus tubki kleju na gorąco, jakieś wstążki, podkłady i co najważniejsze donice! Byłem w casto, ale drogo...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:19, 24 lis 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
Sebek, z moich młodych grabow większość liści opadła...wiem ze powinny zostać. ..czy to taka przypadłość mlodych grabow? ...w przyszłości będzie ich zostawało więcej? Bo wianek z nich byłby teraz łysy

Myślę, że w przyszłości nie powinny - u Madzi noemi też zrzuciły, młode u Madżenki chyba też - nie ma co się martwić Zapraszam na spacer do lasu po gałązki - dzięki temu drzewa będą bardziej gęste, więc robimy coś pożytecznego dla nas i natury
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:19, 24 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Oj to Ty dopiero będziesz szaleć

A ja mam własnie kłopot ....nie wiem co by mi sie podobało....podobaja mi sie na balkonach lamki zwisajace jak sopelki i to tyle a w oknach zapalone zydowskie swieczniki ....

Mało cos ..... A Ty oprócz bombek co planujesz kupic ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:15, 24 lis 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Ja jeszcze drzewa sadzę a Ty wianki i prezenty.... mamy jakąś inną strefę czasową?
Śliczne pomysły - natura króluje! I soteee!

Na Dolnym Śląsku jeszcze kilka tygodni temu lato było, więc chyba inną Po za tym jak idzie się codziennie przez ubraną świątecznie galerię to klimat świąt się czuje - ot tak, mimo woli Pozdrawiam serdecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:13, 24 lis 2014

Do góry
Sebek, z moich młodych grabow większość liści opadła...wiem ze powinny zostać. ..czy to taka przypadłość mlodych grabow? ...w przyszłości będzie ich zostawało więcej? Bo wianek z nich byłby teraz łysy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:10, 24 lis 2014

Do góry
Janina napisał(a)
Piękny ten grabowy wianek a przy wyplataniu nie obsypują mu się listki?

Właśnie nie Graby mają to do siebie, że się trzymają mocno
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:09, 24 lis 2014

Do góry
Milka napisał(a)

No nie szalej aż tak, bo na prezenty zabraknie

Odkładam mniej lub bardziej sukcesywnie pieniądze od października Muszę je schować, bo wydam na głupoty typu kolejne sto bombek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:07, 24 lis 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ooo widze ze zakupowo wszyscy w Tychy ida haha ja tez sie wybieram bo u mnie pierwsze swieta zero ozdób na dom

Swietny

Oj to Ty dopiero będziesz szaleć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:52, 24 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Dokładnie Zawsze powtarzam, że piękno tkwi w prostocie i raczej w tym kierunku pójdę Albo i nie - zależy jak poszaleję w Tychach

No nie szalej aż tak, bo na prezenty zabraknie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:17, 24 lis 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Mnie oba się podobają ciekawa jestem, co dorzucisz, chyba minimalizm

Dokładnie Zawsze powtarzam, że piękno tkwi w prostocie i raczej w tym kierunku pójdę Albo i nie - zależy jak poszaleję w Tychach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:14, 24 lis 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Sebuś zdolny bardzo, manualnie też
Dopiero Lukiego prace ręczne podziwiałam, teraz Twoje...faktycznie : gdzie Wy się uchowaliście???

Ja się też szykuję do Tychów...i już się o mój portfel boję Dużo światła potrzebuję na zimę

Trzeba się doswietlać by w depresję nie popaść Poza tym kolejne tysiąc swiatelek to konieczność
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:11, 24 lis 2014

Do góry
Mira napisał(a)
Sebku gdzieś Ty się uchował
Sprzątanie,wiankowanie,ogródkowanie..
Wianki śliczne,pomysłowe podkłady

Na ogrodowisku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies