eee babao! ale mnie zmyliłaś! ja kipiałam z zazdrości jakie Ty masz przecudne ogrodzenie to było moje marzenie ale z racji kosztów stanęło na tanioszce
Aga- własnie one są jak mała piąsta taka dziecięca
Alex- tak mi dorzadził M. surowiński w zeszłym roku i jak posadziłam to wszyskim ściełam kłosy e co kwitnąć chciały, aby sie nie wysilaly na kwitnienie tylko rosły i tężały.
Marta- nie wiem jak dla mnei to stanowczo za mało!
I za cudnie!
Moje dośw. są takie: Ożarowska zawsze wielkością "dopisuje". Widzę, ze Twoja w plamki jest. Dwa lata temu tez mi się Ożarowska tak pochorowała. Miała za gęsto chyba bo wybujała jak szalona i owoce zaczęły dostawać plamek i gnić. A purpurowa miała u mnie w tamtym roku owoce średniej wielkości, nie duże ale i nie małe. Tyle wiem. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Może tylko przy ożarowskiej tak wyglądają? Jak weźmiesz w dłoń to jakie są? Jak jabłko średnie?
Mama pytanie o paprykę, Aga chyba miała tę ciemną odmiane: Papryka słodka granatowa Purple Beauty
chodzi mi o to czy to normalne że jej owoce są takie małe?wszytskie krzaki z nia takie małe owoce mają u mnie
o co tu chodzi?
Musisz koniecznie pokazać efekt końcowy
ps. Twój ogród powala! i pomyśleć, że na początku tej drogi byłas zupełnie zielona-jak ja teraz edit: http://www.pinterest.com/pin/545005992380217716/ romantiko