Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Tu ma być ogród :) 11:49, 11 kwi 2018

Do góry
Fiu fiu... ale zakupy

Edi będziesz je jakoś kotwiczyć? Moje buki zastanawiam się jak liści na ekranie sporo dostaną czy przez opór powietrza burza mi ich nie połamie...
Madżenie ogrodnika sezon 2017 11:48, 11 kwi 2018

Do góry
Madzenka napisał(a)
Pierwsze podlewanie trawnika

Jaka soczysta wiosna u Ciebie już

Pięknie

ps. U nas też już podlewanie było
Na zielonej... trawce :) 11:37, 11 kwi 2018

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Taki nam się marzył - szklany... ale cena już taka niekoniecznie wymarzona była - przy "lamelowych" profilach szklanych to koszt aż 35000zł.
Podjeliśmy decyzję, że jednak sami zrobimy i kosztowo wyszło mniej niż 1/3 powyższej ceny

Jest robiony na wzór Oli - Ola była tak uprzejma, że podsyłała nam wymiary - bardzo podobały nam się proporcje w jej altanie, to tez nie chcieliśmy ich zgubić

O rany ale cena. Aż dwa razy patrzyłam na zera czy coś mi się nie przewidziało.
W każdym bądź razie u Oli strasznie mi się podobało a teraz i Ty masz. Normalnie cudownie macie
Droga do spełnienia 10:56, 11 kwi 2018

Do góry
Kawa napisał(a)
ok
przyciełam moje 3 niby kulki cisowe 2 nie nadają się do pokazania bo do kulek im brakuje trochę po moich psach
ale powiem tak
prosze się nie śmiać i nie krytykować bo się zamknę sobie!! wiem że trzeba poprawić teraz widzę

ogólnie stwierdzam ze NIE UMIEM boszzz jak Wam takie zgrabne kulasiątka wychodzą???

żyje gracek i ML ale drugi ML chyba kaput

A przepraszam, co nie pasuje Ci w tej kulce sie dopytowywuję? Przecie ładna jest
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 10:44, 11 kwi 2018

Do góry
Makusia napisał(a)

Na zdjęciach, pasek pod samym wykuszem ma dokładnie 50 cm. Może zdjęcia przekłamują odległości.

Ja nie wiem, czy ja Was dobrze rozumiem, ale chyba chodzi o to, żeby ścieżka szła w zaokragleniu, a nie prosto-nie równolegle do wykusza. Da się zrobić, tyle, że odległości wyjdą....dziwne.

Ja bym szła prostą linią. Jeśli pod wykuszem idzie łamana linia to łuk wprowadzi bałagan, ale to tylko moje zdanie
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 10:39, 11 kwi 2018

Do góry
Moje rodki też wydałam, mam tylko jeden na pniu wyprowadzany od frontu i póki co trzyma się, ale jeśli padnie płakać nie będę...

Może laurowiśnie? Cięte w żywopłot - one zimozielone też są...
Na zielonej... trawce :) 10:35, 11 kwi 2018

Do góry
Magleska napisał(a)

Angela -proszę Cię powiedz mi co ile masz posadzone brzozy ?

Magda sorki, nie wiem czemu nie odpisałam... umknęło mi... brzozy tak średnio co 2 metry są

Na zielonej... trawce :) 10:34, 11 kwi 2018

Do góry
DorKa napisał(a)
Pawilon jest przecudny ale napis robi mega robotę. Brawo za super pomysł i wykonanie

Merci

Na zielonej... trawce :) 10:34, 11 kwi 2018

Do góry
ren133 napisał(a)
Piękny jest ten pawilon
Wszystko dopracowane, niczego bym nie zmieniła no może też ta rozdzielnia by mi przeszkadzała ale poradzis sobie z tym ... kolory w punkt, napis i jak jeszcze przyjdą dodatki będzie suuuuuuuper!!!!!!!!!

PS Żwirek ciemny

Bedzie ciemny

Rozdzielnia to tak wczoraj stwierdziłam, że lustro by pasowało, a że będzie naprzeciw gaiku brzozowego to i kolejny element zielony "wejdzie" do środka

Dziękuję Reniu za pochwały
Na zielonej... trawce :) 10:32, 11 kwi 2018

Do góry
polinka napisał(a)

Ach...wzdycham do Twojego domku Śliczności!
Brawo Wy !!!

Brawo MY

Dziękuję Poli
Na zielonej... trawce :) 10:31, 11 kwi 2018

Do góry
Makao_J napisał(a)
Ale mnie zaskoczyłaś. Myślałam że będzie taki cały szklany (taki pokazywałaś kilka miesięcy temu) a tu taka niespodzianka. Super wyszło.
Podobny bardzo do pawilonu Oli z "Mojej codzienności".

Fajna sprawa taki pawilon. W razie jak eM wkurzy to ma gdzie iść spać

Taki nam się marzył - szklany... ale cena już taka niekoniecznie wymarzona była - przy "lamelowych" profilach szklanych to koszt aż 35000zł.
Podjeliśmy decyzję, że jednak sami zrobimy i kosztowo wyszło mniej niż 1/3 powyższej ceny

Jest robiony na wzór Oli - Ola była tak uprzejma, że podsyłała nam wymiary - bardzo podobały nam się proporcje w jej altanie, to tez nie chcieliśmy ich zgubić

Na zielonej... trawce :) 10:27, 11 kwi 2018

Do góry
Kawa napisał(a)
Angie dołaczę do słów uznania
super wyszło a pomysł z napisem ekstra a zastanwiałam się po co jedziesz sztuczną trawę oglądać

ciekawi mnie na "kanapa" to z profili spawane napiszesz co i jak ? długość jakie profile ? w wolnej chwili of course

Dziękuję Kamilko trawę i tak kupiłam przez neta - w komforcie wydawała mi się taka sobie i droga w dodatku

Mebelki chcieliśmy sami zrobić - eM zimą się zdeklarował, ale że nie czasowy coraz bardziej to kupiliśmy gotowe (dwa zestawy) i to za naprawdę fajną cenę - z tym, że to przeróbka z 2 sof dwuosobowych i w narożniku jest fotel... do niego są jeszcze fotele
Na zielonej... trawce :) 10:21, 11 kwi 2018

Do góry
BKosimkArt napisał(a)
Wow ale pawilon!!!! Super
Ale napis jaki czaderski! Świetny pomysł!

Wczoraj Pan-elektryk nie mógł się nadziwić, że on zrobiony a nie kupiony
Na zielonej... trawce :) 10:20, 11 kwi 2018

Do góry
MirellaB napisał(a)
Mi się też podoba

Dzięki Mirella
Na zielonej... trawce :) 10:20, 11 kwi 2018

Do góry
Magda70 napisał(a)
No zajefajne otwarcie sezonu zrobiliście tym pawilonem.
Świetny jest!

Na zielonej... trawce :) 10:19, 11 kwi 2018

Do góry
wiunia napisał(a)
Angeliko, świetne miejsce na odpoczynek! Brawo dla Was!

Dziękujemy Odpoczywa się boooosko
Na zielonej... trawce :) 10:19, 11 kwi 2018

Do góry
eee_taam napisał(a)
tyle wpisów ....dobrze udało mi sie do pawilonu dotrzeć warto było ...wszystko u ciebie takie dopracowane i przemyslane BRAWO WY!!!

Miło Justyś, że Tobie także się podoba

Na zielonej... trawce :) 10:18, 11 kwi 2018

Do góry
Mysza napisał(a)
Pięknie wyszło

Dzięki
Na zielonej... trawce :) 10:17, 11 kwi 2018

Do góry
Makusia napisał(a)
Chciałabym się czepnać czegoś, bo w pracy jestem strasznie czeplliwa....
Lewe źdzbło trawy w 4 rzędzie od dołu w literze G jest pod kątem 89 stopni, a nie pod 90!

Na zielonej... trawce :) 10:17, 11 kwi 2018

Do góry
Johanka77 napisał(a)
Boooskooo!!! Kiedy parapetówa???
Ka bym żwirek ciemny dała )

Żwirek tzn dokładnie gneis będzie dziś - ciemny - w kolorze kory zdecydowaliśmy

Parapetówka nie wiem kiedy, ale dwa grille już zaliczone
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies