Tydzień temu też już myślałam, że jest już po zimie, a tu dziś biała niespodzianka
Je też kibicuje pracom u Ciebie I trochę jestem przerażona bo Wy już działanie całą parą, a u mnie nic się nie dzieje
Ta rabata ma szerokość 360 cm. Hortensje są posadzone co 125 cm I są tam dwie odmiany: Limelight I Polar Bear.
Kiedyś już podawalam odległości pomiędzy wszystkimi roślinami na tej rabacie, postaram się to odszukać.
Jak to zawsze jest, wszystko co dobre szybko się kończy
Ścigalismy się z tą zimą od samych Włoch , byliśmy pierwsi o dosłownie kilka godzin, ale dziś po przebudzeniu oczom ukazał się taki widok
Na tej działce obok mnie też tak było. A tymczasem taka zmiana... Z jednej strony ok, bo może przynajmniej porządek będzie.
Gadałaś z nim o tym? Nie może tam być, zgodnie z poprzednimi przepisami, chyba z 1975, ani zgodnie z obecnymi.
Edyta, bardzo na to liczę, bo wkurzają mnie jak cholera. Ciekawe czy sąsiedzi będą żywopłot sadzili... Ale nawet jeśli tak, to nie sądzę, że stanie się to szybko.
Masakra z tymi kiblami:/ Żeby się jeszcze o panel awanturować? Przecież to powinno być rozebrane:/
Hehheeh no z tą reorganizacją będziemy walczyć Ogrom otwierających się możliwości kładzie się ciężarem na moich barkach;D
Na razie jakieś wstępne Zaskoczyli mnie tą wycinką, nie sądziłam, że tak się odsłonią.