Sebciu na zdjęciu nie widać ale druga od lewej szersza. Trzecią wiosną (lub w sobote) wkopię głebiej, bo na tej rabacie mam spory spadek w dół (nie widać tego w ogóle... Ale do żywopłotu grabowego jest ok 30-40 cm różnicy. Wiosna je ostro wyrównam.. Byly sadzone w to miejsce latem , potem je zarosły rosliny zatem ostra korekta będzie w sezonie Anno Domini 2015
Sebek musisz sobie w weekend podładadować bateryjki pracą w ogrodzie!!
Nie żebym się czepiał, ale licząc od lewej to druga i trzecia kulka muszą zamienić się miejscami, bo wysokością nie pasują... Chyba, że tą drugą będziesz ciąć wyżej, a trzecią niżej? Bo z tego co pamiętam już coś tam latem kombinowałaś? Z żółtymi trawkami będzie miodzio
Źle - z piłką nożną jak i ze mną dzisiaj... Nie wiem kiedy mi przejdzie fatalny nastrój, ale jak będzie lepiej to wrócę. I żadne pocieszanie nie pomoże, więc najwyżej poproszę komentarze odnośnie wczorajszych kwiatków...Pozdrawiam Was i życzę Wam spokojnej nocy.
I wiadomo, że on mikry w porównaniu do zawilców...ale fotka superowa...zawsze możesz w przyszłym sezonie rozpleniecę Rubrum, albo Vertigo dla takiego efektu zakupić....może nie identyczne, bo nie czarne...ale zawsze inne niż zielone
Coś mi się wydaje że niechcący wylansowałam zawicle Od dwóch lat je pokazuję ale w tym roku powaliły obfitością kwitnienia.
Z powodu ich urody w ich nogach powstania rabata a'la Danusia czyli zimozielone i biel. Wiosną na tej rabacie będą białe hiacynty, narcycy, tulipany i dodam kapkę purpurowych.
Sebek,aż trudno uwierzyć,że tyle czasu sidzimy na jednym forum.Patrzę na twoje dokonania ogrodowe i jestem pełna podziwu.
Zawilec śliczny miałam takiego od Tyny.
Ty sam wiedziałeś ,że będą takie zmiany kiedy tu wsiąknąłeś ???