U mnie to już tak nie wygląda - są dwa pasy, po których jeżdżę bumkiem Taki szeroki rozstaw kamieni nie zdał egzaminu, bo trawnik zamienił się w błoto...
Dzięki Madziu,
Myślę, że zdecydujemy się na te donice - pozostały jeszcze szczegóły typu wymiary i jakiej grubości płytę zastosujemy... A z motywowaniem myślę, że dam radę
Mi to śni się ...trawnik z nawadnianiem, faliste rabaty z kwitnącymi kwiatami,... i meble tarasowe i jeszcze ... donice obok tarasu...
Jak widziałaś na razie mam tylko tuje, które muszę oczyścić
Ale wszystko po kolei jakoś da się zrobić a ... donice muszę zaplanować chyba przed przebudową tarasu i założeniem nawadniania. Więc na pewno do połowy marca
Bardzo podobają mi się takie donice jak Ty masz. Nie wiem tylko czy mój mąż poradzi sobie z tym?
Dziękuję wietrzyku
Noo... właśnie ja też nie wiedziałam, że tuje się czyści. Dopiero dobrzy ludzie z ogrodowiska uświadomili mi to
Dużo już zrobiłam ale sporo mi jeszcze zostało dlatego rozglądam się za odkurzaczem ogrodowym, którym można takie zasuszone środki sprzątać. Nie wiem tylko czy należałoby sięgnąć po jakiś markowy sprzęt czy zwyczajny nn też byłby dobry?
Witaj Magdo,
Widziałam u Ciebie takie fajne białe donice. Czy one są murowane i otynkowane? I zastanawia mnie czy wypełniłaś je ziemią do samego spodu? ... i czy jest funkcjonalna?