Kupiłam dziś deski na skrzynie!!!!! ale się cieszę docięli mi w sklepie i nawet jakims cudem się zabrałam moim małym autem w dodatku z synkiem
będą 3 skrzynie o wymiarach 1,2x1,5 metra szykuje się pracowity weekend
Masz tutaj zaszczepione dwa jałowce płożące. Z tym, że jeden (ten u góry) będzie rósł horyzontalnie, natomiast ten na dole to zapewne 'Golden Carpet', który będzie Ci rósł przy pniu do dołu. I teraz tak: gdy zostawisz tego u dołu, aby sobie swobodnie rósł, to z czasem, gdy dorośnie do ziemi zrobi Ci wokoło dywanik. Oczywiście możesz go podcinać, jednak on nigdy nie będzie rósł do góry
Co do tego na szczycie, to ja bym go lekko poskracała, ale nie tak jak "od rondla", tylko bardziej w formie naturalnej
Mam takie dwa podobne u siebie. Jak Ci się chce, to możesz je sobie u mnie odszukać. Na pewno na jakichś zdjęciach będą widoczne Jak się ich nie dopatrzysz, to daj znać to Ci je pokarzę
Popracowałam wczoraj dwie godzinki Graby lekko przycięłam i posprzątałam frontową rabatę. Powyrzucałam zaschłe jeżówki, wyrwałam werbenę, nie zastanawiałam się czy żyje, czy nie, siewek będzie pełno. Przesadziłam jeszcze jedną limkę tutaj, w sumie jest 5 i je przycięłam. Postanowiłam też, że jeżówki stąd wylatują, zostają tylko limki i werbena. Miskanty jeszcze nie przycięte. Zostało tez jeszcze trochę werbeny pod trzmieliną. Dziś to załatwię
Martusia zobacz jakie ID mam, taka jedna kępka Ci starczy?