A te białe na pierwszy rzut oka wyglądają jak naklejone,hi,hi. Wszystko obejrzałam, jak zwykle się pozachwycałam. Tę huśtawkę nową pokaż koniecznie za dnia, wygląda kosmicznie. A co do zdjęć, to wiesz czasami mniej ważne jak zrobione lecz co na nich widać. A u Ciebie widać ślicznie skomponowany ogród
my wszytskie tam na jednej nodze byłyśmy niesamowite ,że nikogo nie spotkałam, echhhh
Niby parę sztandów , ale widzę ,że obie z pustymi łapkami nie wyszłyśmy ja też kupiłam krwawnika i tojeść atropurpurea..dramatu nie było ,co nie ??
Matka drajwer..echhhh..znamy ,znamy niestety ..ale..kto nie wesprze tych naszych młodzików jak nie mamusia ?? No kto ?? a poza tym..dobrze ,że nie grał ..w Warszawie
Beatko nie oddam bez walki ))) Fajnie ze Ci się podobaja mam fiola na punecie drzew i jeszcze sporo ich planuje ....wole je od kwiatów masakra )))
Kaśka u mnie zdobniczka tez atakujevtyle co się buki obudziły i juz masakra
Uwielbiam jak się goście wpraszaja ...nie żartuje sobie ze mnie zaś ta klaustrofobia Cię dopadnie u mnie )))
Iwonko Jolu Kasiu dzięki informacje o roza dla mnie na wagę złota. Wybierała dlugo mam nadzieje E złapie bakcyla na dobre )))))
Pashima jest największą ma już spore paki nie mogę się doczekac !
Olus wyglądają z dnia na dzień ładnie dopiero zaczynaja kwitną )))