Kasiu z góreczki i Madziu 70 no ja tak myślę ,że tennlotos to nie miał wyjścia przy Takich Kibickach nie miał żadej opcji wyboru musiał wyleźć
Ps..jak ja skakałam , jak ta zieleninę zobaczyłam
Madzenko no może i walcza o Waszà uwagę, ale prawdziwa konkurencja dla jaszczury to mój kot póki co..maja się dobrze oboje ufffff..bo ja lubiem Zuzę i szkoda by było...poza tym...wtedy musiałabym zmienić awatar bo jak awatar z jaszczura , kiedy jaszczury brak
Sebuś jeszcze z gratkami spokojnie niech ten lotos wypuści fffszytsko co ma wypuścić i niech się rozgości w kastrze i potem można świętować
W Gliwicach byłam i to nawet nie ja jedna była i Madzia Pluszakowa i Jola Lojalna..ale niestety minęłyśmy się..Według mnie było całkiem , całkiem..np..były carexy elata aurea oraz tojeść atropurpurea ( ta co kiedyś " przylazła " z Chelsea Flower ) tak więc..wybór chyba niezgorszy, jak na taki mały kiermaszek
Nie ma porównania z ubiegłoroczna klęskā w Parku Ślaskim..pamiętasz ??
Aguś mnie się wstyd przyznać , ale ja też jakoś do Ciebie nie dotarłam obiecuję ,że nadrobię..choć jestem w permanentnym niedoczasie ale w wakacje...łaaaa..to będzie rozpusta
Za komlomenta mikro ogrōd i ja dziękujemy bardzo staramy się
Kot..nie wiem czy anemik czy ślepy ?? ale Zuza ma się dobrze ogon już wprawdzie wymieniony , ale to stara sprawa ostatnio razem z Grubasem ( to pseudo mojego kota Felixa ) ogladaliśmy Zuzę..ona sobie chodziła..ja go trzymałam..no i tak to było
Z lotosa cieszę się niemožebnie tym bardziej ,że to już kolejne nasiono po pierwszym falstarcie
Buziole goraceeee
my wszytskie tam na jednej nodze byłyśmy niesamowite ,że nikogo nie spotkałam, echhhh
Niby parę sztandów , ale widzę ,że obie z pustymi łapkami nie wyszłyśmy ja też kupiłam krwawnika i tojeść atropurpurea..dramatu nie było ,co nie ??
Matka drajwer..echhhh..znamy ,znamy niestety ..ale..kto nie wesprze tych naszych młodzików jak nie mamusia ?? No kto ?? a poza tym..dobrze ,że nie grał ..w Warszawie
No już się właśnie śmiałam że wyboru po prostu nie miało a tak se myślę..dobrze ,że kupiłam dwa nasionka , bo na poczatku myślałam o jednym ..ale jakbym tak miała te nasionko za 6 dych a ono by nie wykiełkowałoooo ??? to już by zabawne nie było
Dzięki za te kciuki