O jaka mocna grupa wsparcia cebulowego - czuję się uspokojona !
Na dodatek przywiozłam sobie od mamy sporo cebulek żółtego czosnku ozdobnego, ponoć odstrasza nornice, posadzę sobie przy żywopłocie grabowym, od strony gdzie moja działka graniczy z nieużytkiem i z nornicami mam tam problem.
Iwonka, masz niesamowitą energię Ja też sama maluję, ostatnio córci pokój Mam zamiar w przyszłym roku sobie sypialnię odremontować i zrobić tak jak mi się podoba, a nie tak na co pozwalały mi fundusze w chwili przeprowadzki
Dzień dobry Wczoraj odebrałem nadgodziny - i choć spieszyłem się na maraton, który opóźnił się zaledwie dwie godziny - dodatkowy czas spożytkowałem na... zresztą sami zobaczcie
Miałem niezły dylemat z której strony drzwi wywiesić wianek upolowany na giełdzie - po przeprowadzonej w myślach analizie SWOT wylądował po stronie wewnętrznej Właśnie na niego patrzę i to była dobra dezycja
Po drugiej stronie drzwi wianek, który znacie Od 2012 roku zresztą...
Jutro szybko gdzieś je wcisne, bo to malutkie szafirki i jeszcze jakiś inne małe. Tak to jest jak impulsywnie się kupuje a potem nie wie ile czego nawet sie kupiło. W przechowalniku mam tyle roslinek ze na wiosnę będą dopiero kombinacje gdzie co upchnąć.
Wianek pewnie jutro zrobię to wstawię zdjęcia bo nie wytrzymam napewno i zaczne robić.
Ja zakupiłam elementy i będę wianek robić. Nie wiedziałam że ogrodowisko i do takich dekoracyjnych rękodzieł mnie popchnie. Myślę teraz nad ozdobami na choinkę. Pierniczki napewno zrobię.