Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

bacowa 09:08, 27 lis 2016

Iwonka, drugie życie ....... czosnków główkowatych.

Iwk4 09:54, 27 lis 2016

Jaki śliczny
Jak go kleiłaś? Do jakiego podkładu?
Bardzo oryginalny. Szkoda, że moje wcięte kwiaty wyrzuciłam...
Nie wpadłam na taki pomysł. Brawo Ewa dla Ciebie
Zana 10:52, 27 lis 2016

Z wielką przyjemnością poczytałam sobie zaległości październikowe i listopadowe . Cieszę się, że po tylu nerwach i trudach udało się zrobić dach. Wreszcie podwórko uwolnione z materiałów budowlanych i kolejny krok do przodu.
Śliczne zdjęcia lukrowanych mrozem różyczek. Remontów wszelkich współczuję, ja po październikowej rewolucji sypialnianej straciłam zapał. Ale ja to taki charakter "słomiany ogień". Musi być szybka realizacja, jak coś się przewleka, to tracę serce. A teraz dodatkowo mam dużo pracy w pracy, wyjazdy, syna ze szkolnymi problemami na głowie i już kompletnie odpadam z innymi inwencjami. Czytam na O. jak się rozkręcają przygotowania do świąt i zazdroszczę, bo mnie to jakoś w tym roku święta nie cieszą. Czuję takie znużenie, że jak pomyślę o przygotowywaniu czegokolwiek to najchętniej udałabym, że świąt nie ma.

Łoj, ale się powyżalałam, sorki Iwonka.

Życzę zdróweczka dla Was obojga
Sebek 10:59, 27 lis 2016

Ale Cię nosi! Tu malujesz, tu myjesz okna, tu za kanapami się pewnie rozgladasz Ale... lubimy to
Katkak 11:24, 27 lis 2016

Iwonko przyszłam podziękować za inspirację w kwestii świątecznych ozdób. Już zrobiłam. Przyjdziesz zerknąć?
MirellaB 11:36, 27 lis 2016

Ewa pomysł na wianek super
Katkak 11:46, 27 lis 2016

bacowa napisał(a)

Coś pięknego ten wianek
AnnaCh 12:51, 27 lis 2016

Wianek Ewy bombowy

Iwonka, masz niesamowitą energię Ja też sama maluję, ostatnio córci pokój Mam zamiar w przyszłym roku sobie sypialnię odremontować i zrobić tak jak mi się podoba, a nie tak na co pozwalały mi fundusze w chwili przeprowadzki
Iwk4 21:31, 27 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
Iwonko, czy Ty kiedyś odpoczywasz? Choć ja też z tych co choćby do świtu, byle było gotowe Pozdrawiam i życzenia dla syna przesyłam!

Kasiu, synuw dziękuje. Babcia była na obiedzie i kawie

A ja odpoczywam. Tylko moje ręce i głowa nie umieją tak bezczynnie. Znalazłam im relaksacyjne zajęcie
Zrobiłam właśnie prototyp aniołka na choinkę.
Jak dokończę - pokażę.
Chłopaki oglądają film, a ja spokojnie robię sobie aniołki. Tiulowo - szydełkowe
07:25, 28 lis 2016
bacowa napisał(a)

jakbys nie napisała ze o czosnki to bym nie wymyśliła...sprytnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies