Tak intensywnych i długich wakacji jeszcze nie miałem, choć zwolnię tempo chyba we wrześniu Jakie to fajne uczucie wiedzieć, że się ma jeszcze cały miesiąc na odpoczynek
Seba byłam u Ciebie zaraz po przyjeździe jakąs rewolucje robiłeś na bylinowej w deszczu ale byłam tak zmęczona, ze nie mogłam sklecić najprostszego zdania. Tylko Twoje stopy w ziemistym frenczu stanęły mi przed oczami
A jarzmianki są niesamowite
Dbam o ruch wśród domowników i gości, którzy do domu dostają się slalomem między donicami Jedynie piesa wchodzi pod nimi Ciągle się zastanawiam co dać do donic, gdy te pachruszcze zbrzydną, ale chyba wiem Jednak nie zdradzę
Bukszpany powędrowały tutaj - wrzosy ich nie zagłuszą, a gdyby fiołki chciały to zrobić to je przykrócę Lepszego miejsca nie mam, bo potem po krawędzi rabaty leci woda z rynny
Obwódka łączy się z tą - nim się wyrównają ja będę pewnie już na emeryturze
Konwalniki wyglądają w tym roku świetnie - tfu tfu! Nie wiem czy to łagodna zima czy po prostu czas zadziałał na ich korzyść Tak w ogóle to jest to jedna z niewielu roślin, która nie latała z prawej flanki na lewą wraz z limonkowymi żurawkami obok Połączenia zgapione od Danusi są najlepsze
I pomyśleć, że te kilka kulek otacza 5 rodzajów trawek...