Zapraszam, staram się by było ciekawie To taki mój pamiętnik - kiedyś wnukom pokaże co babcia wyprawiała
Moja wcześniejsza realizacja, w jesiennej odsłonie
Zobaczymy jak będzie, juz się perukowcem tak nie przejmuje, ludzie też chorują i umierają, czasem taka kolej rzeczy... Być ogrodnikiem to także szanować naturalne procesy w przyrodzi i pozwalać na zmiany, jeżeli czegoś nie da się uratować ...
Co do ścianki to pierwszy raz całkowicie od początku postawiłam cos własnego Zobacz ile zawdzięczam nauki dzięki wyzwaniom
Dużo przemyśleń sie tu narodziło, dużo obserwacji... Emocje są jak tajfun - niszczą, tworzą uwznioślają, jednym słowem mają niezwykła siłę...
Tyle odwiedzin w ostatnim czasie to juz dawno nie miałam Nie chciałam by wątek opanowały niepotrzebne przekrzykiwanie się i utyskiwanie. Krytyka jest także potrzebna bo pozwala na szersze spojrzenie, ale umiejętność konstruktywnego i nieobraźliwego krytykowania to niemal mistrzostwo świata, choć wielu myśli że je zdobyło...
Jesta takie fajne powiedzenie - ,,Gdy myślisz, że coś możesz lub czegoś nie możesz, za każdym razem masz rację."
Nie wolno wątpić, trzeba wierzyć i... działać
Przyznam szczerze że przewidywanie intencji i prawdziwego przesłania wśród wpisujących przyniosło mi niemałą frajdę. To niesamowite obserwować jakie wzbudza się u ludzi emocje. Nikt z Was nie widział ostatecznej formy projektu a była to właściwie praca konkursowa. Poznajecie krok po kroku, jak sie coś tworzy, a ja obserwuje zachowania zaglądających.
Aniu ,ja wierzę że nie ma rzeczy niemożliwych, wszystko zależy od wiary i determinacji. Ja moge tylko wszystkim życzyć by mieli jej choć w części tyle co mam ja I może właśnie te cechy pozwalaja mi na osiąganie sukcesów w życiu
Widoczki dla osłody