Dziekuję Agatko, ale z ilością kwitnacych,to ja daleko za TobąChodzę podziwiać u Ciebie
Kompozycje testuję ,jeszcze dużo przesadzam i na wiosnę kilka zmian miejscami się szykuje...
A 2 pęcherznice spróbuję poprowadzić na pniu,wczoraj je ciachnęłam ,a tu zdj. jeszcze przed...
ja też (edit: to odpowiedź zarówno do Dominiki jak i Asi)
no dobra.
miałam się nie chwalić ale nie wytrzymałam.
Nowy kominek już działa
Zdjęcie sprzed paru dni: rura już zabudowana i chromowana rączka wymieniona na czarną.
Miał trochę inaczej wyglądać ale tak też jest ok.
Ta bruzda w podłodze to ślad po wyburzonej ścianie
Ooo, cały sezon czekałam na takie zdjęcia rondowej
Tak sobie myślę, że ja również dojrzeję do ograniczania gatunków u siebie, z czym - jak wiesz - mam ogromny problem.
Ty jesteś jednak bardziej zdecydowana jeśli chodzi o to, co chcesz w swoim ogrodzie - ja muszę się z wieloma roślinami dopiero zapoznać, zobaczyć jak sobie u mnie radzą i dopiero decyduję.
A druga rzecz, która robi różnicę - Ty masz rozmnażalnik, a ja nie, i muszę sobie rozmnażać rośliny na rabatach, co powoduje nieustanne przetasowania.
Ale już niedługo. Jeszcze rok, najwyżej dwa
Aniu, nic a nic u mnie nie padało.Któregoś dnia coś gdzieś daleko grzmiało i tyle. ze 3, 4 krople i tyle deszczu.Ech..
Fajniutkie te czosnki od Agnieszki.I fajnie,że one tak późno kwitną
Już zaczynają się pokazywać w sklepach cebulowe wiosenne czosnki. i inne.Na razie kupiłam 3 opakowania tulipanków.
Gdzieś tam wcisną.Jak zwykle
a tutaj ta dalijka i ta lilia co była w pączkach.Spokojnie sobie rozkwita
dzieki olu. A ja patrze na ta lawke i cos mi nie gra ale na glos nie moge powiedziec czyzby ed? Chyba nie. Za laweczka jest spadek do Grabów. Jesli dam wyzsze trawy niz na calej tej przeddomowej rabacie to ja zaslonie i podkresle. Spadek jeszcze bardzoej a dodoatkowo chcialabym zeby laweczka sie zatopila w tych trawach a ed takiej funkcji jak zatapianie nie posiada i mam zagwozdke.... Ale jal chwile poczelam z decyzja to stipa wezmie to w swoje rece bo wszedzie wyrasta
Basiu, mi też wrzosy kojarzą się z jesienią .Póki co mamy piękne lato.
Ale ma się ochłodzić
Mam nadzieję ,że jesień jeszcze będzie piękna bez zimnicy .
Witam wszystkich
fajnie, ze do mnie zagladacie
czas leci, rosliny rosną - faktycznie jak popatrzę na fotki sprzed trzech/czterech lat to różnica jest ogromna - chociazby po samych tujkach widać