I tu pojawia się kolejny problem nad którym pracujemy my nie jesteśmy na ROD, z tego powodu mamy trochę inne prawa, ale trochę poczytałam
Teraz mam cel jeden … byle tu zamieszkać
Aniu dziękuję za ten artykuł, czytałam już wcześniej. Ja jestem zbyt wielkim cykorem by aż tak ryzykować rozbiórką, karą i własną pracą. Nie mieszkam tez gdzieś na uboczu żeby myśleć że nie wpadnie w oko. U mnie raczej kontrola jest murowana, mimo że dom będzie( o ile będzie )szkieletowy
Ja chcę tylko móc stale przebywać w ogrodzie, a zawsze chciałam mały biały domek...
Kinguś tak się nie da, ale zgłoszenie na ogród zimowy złożę i będę czekała na odpowiedź jak się nie zgodzą...powstanie w ratach to co powyżej i będę miałą taki widok z salonu
Justynko, polecam za dwa, trzy lata nowa część będzie jeszcze wieksza i doroślejsza.
Pozdrawiam
Pisałam o trawie palmowej i werbenie właśnie dlatego, że mi ją dałaś Trawa też mi się rozrosła, jutro pokażę zdjęcie mojej. A tam? Była słabo wyeksponowana. Zobacz:
Muszelko innej opcji nie biorę pod uwagę. Chcę 7 na 5 i 5 do góry wcześniej wkleiłam moje wypociny po rozbudowie jak przerobią wreszcie ten plan, ale mogłaby już coś działać i myśleć pozytywnie
Tak na Dębowym jeszcze lato
A wiesz,ze kolorowi i coś kwitnącego to ja bardzo lubię
U mnie r żóe też przekwitły.Elmshorn kwitnie cudnie powtórnie.
Ale one taka jest twardzielka.
A inne tak trochę pojedynczo kwitną .
A bylin rożnych to u mnie sporo.To efekt obserwacji i nasadzeń tak aby w ogrodzie było stale coś kwitnącego
Tarciu niestety nie jest to takie proste i bez zgłoszenia nie ma mowy, bo nie mam ochoty na rozbiórkę ani kolegium. Poza tym musze się liczyć z kontrolą jak z czymś ruszę, bo moi sąsiedzi czekają już 8 lat na przekwalifikowanie i jak z czymś ruszę mogą im puścić nerwy
Mam taki plan na początek wybudować 35m2 z poddaszem, a potem dobudować tylko jedną sypialnię na tarasie z wyjściem na taras . Taki dom na emeryturę .
O coś w tym stylu powstanie po dobudowaniu sypialni, na jej dachu byłby balkon na który wychodziłoby się z sypialni na piętrze
Dzisiaj tez dzialalem dalem agrowloknine w kolo plytek co by trawa w kamieniach nie rosła.przygotowalem tez z drugiej strony ogrodzenia pod tuje.wywalilem trawe, przekopalem i nakrylem agrowloknina ,trzeba jeszcze wzdłóz wmurowac te cegly
Basiu no nie przesadzaj, moje fotki są zwykłe. Lubię pstrykać i czasami klikam to samo ujęcie 10 razy, aż mi się podoba. Wczoraj na ogródku zrobiłam 300 zdjęć
Z wszystkich wybrałam 10
Lubię to
Walerku - mam problem z 3,5 metrową choiną kanadyjską. Od trzech lat usilnie staram się ją trochę zagęścić, niestety bez skutku. Wiosną cieszy jak zielenieją przyrosty, nawet te wewnątrz drzewa. Pod koniec lata - jak teraz - martwi, gdy igły zaczynają żółknąć i brązowieć. Małe wewnętrzne gałązki ogołacają się. Co mam robić?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam