Dzięki dziewczyny za dobre słówko.
Myślę o tych amanogawach ale jak dziś wieje to się zastanawiam czy dadzą radę.
Choroba mnie zmogła. Siedzę w domu głowa strasznie boli.
Wydłubałam wianek pasujący do donic.
Mam nadzieję że pasuje .
robienie połysku to super zabawa na żywo wygląda to lepiej ale na zdjęciach mi trudno oddać.kiedyś się nauczę
Teraz wiesz co wczoraj wyklejalam
To mój wianek na drzwikawa czeka
Znam co potrzebujesz?
Do prostszych rzeczy ja lub moja córa
Do trudnych polecam moją przyjaciółkę konserwatorka papieru- niezwykle utalentowana https://www.facebook.com/sztukaipiekno/
Wianek bardzo mi się podoba, super czysty. Ja bym pewnie dodała zielone to coś, albo choć szyszeczki. Ale czysty jest właśnie Twój!
widzisz Marzeno podziw zbyteczny i niezasluzony taki splot raczej ręcznie nie da się uzyskać.wybacz że Cię zawiodłam.
Inspirki...Renia do wełny w ubiegłym roku bombki doskonała ale ja uważam że on sam w sobie. Jest dość ozdobny.czasem dodaje takim wiankom wiszące pompony, materiałowa kokardę albo można by też dzwonki.
z tą dizajnerskoscia to bym nie sprzedawała
Uchylenie uchylenie choć raz fotek jeszcze nie mam bo późno skonczylam.dwa nic mocna święta docpokazywania nie zastanie
Czy ja pisalam że dziś liście grabilam? I że z 20 taczej zdartej darni wywiozlam po działce w celu równania terenu? Chyba nie. Więc piszę ku pamięci
A i właśnie prywatny wianek na święta skonczylam.dobranoc
Powiedzmy Podkład na wianek (uświadomiłem sobie teraz, że nie kupiłem slomianego), parę bombek i druty Tyle, oszczędzać musze - a pierdólek z zeszłych lat mam... nadprogramowo
Ja bardzo szanuję pracowitych ogrodników, gdzież bym śmiała anegdotki opowiadać.
Wiem co to znaczy tyle drzew, mam ogrody w konserwacji i dobrze znam wywożenie busami liści z ogrodów. Dlatego wspieram mocno i życzę sił w ręku i lekkich grabi
Ja czuję w nadgarstkach taki dzień grabienia Oj czuję.