Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 12:17, 18 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Tak sie skupiłam na tym srebrzeniu bo jakos mam wrazenie ze ten wianek ma te detale prześliczne a trudno je oddać fotografia )))

))))) ))))))
myślałam czy je dodać czy nie ale dobrze że jest
Typografia ogrodu 11:58, 18 lis 2016

Do góry
Hej Asia
Wianek oryginalny ładny
Ale wolę twoje tradycyjne wianki
Ten jakoś mi się ze świętami nie kojarzy
Droga do spełnienia 11:47, 18 lis 2016

Do góry
Dzięki dziewczyny za dobre słówko.
Myślę o tych amanogawach ale jak dziś wieje to się zastanawiam czy dadzą radę.
Choroba mnie zmogła. Siedzę w domu głowa strasznie boli.
Wydłubałam wianek pasujący do donic.
Mam nadzieję że pasuje .
Typografia ogrodu 11:22, 18 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
robienie połysku to super zabawa na żywo wygląda to lepiej ale na zdjęciach mi trudno oddać.kiedyś się nauczę
Teraz wiesz co wczoraj wyklejalam
To mój wianek na drzwikawa czeka

Tak sie skupiłam na tym srebrzeniu bo jakos mam wrazenie ze ten wianek ma te detale prześliczne a trudno je oddać fotografia )))

))))) ))))))
Typografia ogrodu 11:04, 18 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Moje skojarzenie również takie samo - korona cierniowa.
proszę bardzo.mój klasyczny wianek musi podopoczywsc w kartonie. Na razie wolę takie
Typografia ogrodu 11:01, 18 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Połysk srebra na nim bardzo bardzo ładnie zrobiony, profeska )) slicznie . Niesamowicie oryginalnie

Gdzie zawiśnie ? Czy raczej ułożony bedzie ? Fotka z suszami rewelacja , wole go bez zielonego ale kombinacje sa klasa ))

Asiu )))). Teraz mi mozesz kawy zrobic )). Jakie Ty masz pomysły kobitko )))
robienie połysku to super zabawa na żywo wygląda to lepiej ale na zdjęciach mi trudno oddać.kiedyś się nauczę
Teraz wiesz co wczoraj wyklejalam
To mój wianek na drzwikawa czeka
Typografia ogrodu 11:00, 18 lis 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)

Znam co potrzebujesz?
Do prostszych rzeczy ja lub moja córa
Do trudnych polecam moją przyjaciółkę konserwatorka papieru- niezwykle utalentowana https://www.facebook.com/sztukaipiekno/

Wianek bardzo mi się podoba, super czysty. Ja bym pewnie dodała zielone to coś, albo choć szyszeczki. Ale czysty jest właśnie Twój!
Kssiulu nawet o Tobie po cichu myślałam zaraz rów napiszę ok? Czysty w epitsetach bardzo mi sie podoba
Typografia ogrodu 10:45, 18 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Pomóżcie
Szukam kogoś kto potrafi kaligrsfowac.może ktoś zna?

I może mlarza akwareli przy okazji

Znam co potrzebujesz?
Do prostszych rzeczy ja lub moja córa
Do trudnych polecam moją przyjaciółkę konserwatorka papieru- niezwykle utalentowana https://www.facebook.com/sztukaipiekno/

Wianek bardzo mi się podoba, super czysty. Ja bym pewnie dodała zielone to coś, albo choć szyszeczki. Ale czysty jest właśnie Twój!
Typografia ogrodu 10:02, 18 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Czy ja pisalam że dziś liście grabilam? I że z 20 taczej zdartej darni wywiozlam po działce w celu równania terenu? Chyba nie. Więc piszę ku pamięci
A i właśnie prywatny wianek na święta skonczylam.dobranoc

Tytanie czemu mnie to nie dziwi??Wiankiem się pochwalisz?
Typografia ogrodu 07:24, 18 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Myślałam, ze te szara wełnę na nauk sama udziergałaś i od prawie 2 miesięcy wyjśc z podziwu nie mogłam

Masz jakies inspirki na wianek w wełnie na święta?
widzisz Marzeno podziw zbyteczny i niezasluzony taki splot raczej ręcznie nie da się uzyskać.wybacz że Cię zawiodłam.

Inspirki...Renia do wełny w ubiegłym roku bombki doskonała ale ja uważam że on sam w sobie. Jest dość ozdobny.czasem dodaje takim wiankom wiszące pompony, materiałowa kokardę albo można by też dzwonki.
Typografia ogrodu 07:19, 18 lis 2016

Do góry
m_gocha napisał(a)
A czy uchylisz rąbka tajemnicy ja wygląda "prywatny wianek" pierwszej dizajnerki Ogrodowiska
z tą dizajnerskoscia to bym nie sprzedawała
Uchylenie uchylenie choć raz fotek jeszcze nie mam bo późno skonczylam.dwa nic mocna święta docpokazywania nie zastanie
Typografia ogrodu 07:02, 18 lis 2016
Do góry
nawigatorka napisał(a)
Czy ja pisalam że dziś liście grabilam? I że z 20 taczej zdartej darni wywiozlam po działce w celu równania terenu? Chyba nie. Więc piszę ku pamięci

20 taczek ...czegokolwiek mnie przeraza ja sie lenie nic nie robię w ogrodzie
Typografia ogrodu 06:38, 18 lis 2016

Do góry
Myślałam, ze te szara wełnę na nauk sama udziergałaś i od prawie 2 miesięcy wyjśc z podziwu nie mogłam

Masz jakies inspirki na wianek w wełnie na święta?
Typografia ogrodu 23:12, 17 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A czy uchylisz rąbka tajemnicy ja wygląda "prywatny wianek" pierwszej dizajnerki Ogrodowiska
Typografia ogrodu 23:06, 17 lis 2016

Do góry
Tu ma być ogród :) 15:24, 17 lis 2016

Do góry
Kuba napisał(a)

To tak się da nic nie potrzebować ?
Wianek z bombkami uroczy ale mój wzrok przykuł wianek z bluszczu- rewelacyjny w swej prostocie

Ewa, nadchodzi kiedyś taki dzień

Bluszcz fajny był, ale coś mu w tej doniczce nie odpowiadało bo zdechł i to nie pierwszy bluszcz, którego ukatrupiłam.
Tu ma być ogród :) 15:20, 17 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

nie znam, zajrzę w wolnej chwili, tylko akurat ja już jestem na tym etapie, że prawie nic nie potrzebuję i całe szczęście

To tak się da nic nie potrzebować ?
Wianek z bombkami uroczy ale mój wzrok przykuł wianek z bluszczu- rewelacyjny w swej prostocie
Coś jeszcze, coś więcej... 14:02, 17 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Baranki na BN mnie powaliły Czego to ludzie nie wymyślą...

Zakupy udane??

Powiedzmy Podkład na wianek (uświadomiłem sobie teraz, że nie kupiłem slomianego), parę bombek i druty Tyle, oszczędzać musze - a pierdólek z zeszłych lat mam... nadprogramowo
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:55, 16 lis 2016

Do góry
Sylvana napisał(a)
Danusiu zawstydzasz mnie....gdybyś zobaczyła moją "kreację" ogrodową, to byś anegdotki znajomym opowiadała.
Ja jeszcze dłuuugo się spod liści nie wykopię i moje trudniej zebrać bo brzozowe i wierzbowe małe, mokre i do trawy przyklejone, ale teraz będzie cieplej to może coś nadrobię.
Czekam na Twój wianek
Pozdrawiam

Ja bardzo szanuję pracowitych ogrodników, gdzież bym śmiała anegdotki opowiadać.
Wiem co to znaczy tyle drzew, mam ogrody w konserwacji i dobrze znam wywożenie busami liści z ogrodów. Dlatego wspieram mocno i życzę sił w ręku i lekkich grabi

Ja czuję w nadgarstkach taki dzień grabienia Oj czuję.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies