Danusiu zawstydzasz mnie....gdybyś zobaczyła moją "kreację" ogrodową, to byś anegdotki znajomym opowiadała.
Ja jeszcze dłuuugo się spod liści nie wykopię i moje trudniej zebrać bo brzozowe i wierzbowe małe, mokre i do trawy przyklejone, ale teraz będzie cieplej to może coś nadrobię.
Czekam na Twój wianek
Pozdrawiam
Kiniu, zdjęcia Twojego zadbanego ogrodu obejrzałam, jednak jest zwyczaj aby swoich ogrodów nie wklejać do cudzych wątków, więc zapraszam do stworzenia i pokazywania swojego ogrodu w nowym wątku Zapraszam i będziemy kibicować
Rękawiczki są stricte "zdjęciowe" - nie za bardzo do roboty się nadają, ale ja lubię takie gadżeciki
Ja bardzo chcę pokazywać i promować dobre ogrodnictwo, zdrowe sposoby uprawy i staram się wskazywać, aby źle nie robić, ale nikogo przecież nie zmuszę do takiego postępowania. Ważna dyskusja na ważny temat jest potrzebna.
Ja bardzo szanuję pracowitych ogrodników, gdzież bym śmiała anegdotki opowiadać.
Wiem co to znaczy tyle drzew, mam ogrody w konserwacji i dobrze znam wywożenie busami liści z ogrodów. Dlatego wspieram mocno i życzę sił w ręku i lekkich grabi
Ja czuję w nadgarstkach taki dzień grabienia Oj czuję.
Ja Lubię takie kolorowe dodatki lecz noszenie ich to druga strona medalu, troszkę brak odwagi W twoim wydaniu mi się mocno podobają ten kolor idealnie pasuje w te szare dni Pozdrawiam ciepło