Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Napia 16:03, 16 lis 2016

Piękne jesienne zdjęcia. Dziękuję
Sylvana 16:17, 16 lis 2016

Danusiu zawstydzasz mnie....gdybyś zobaczyła moją "kreację" ogrodową, to byś anegdotki znajomym opowiadała.
Ja jeszcze dłuuugo się spod liści nie wykopię i moje trudniej zebrać bo brzozowe i wierzbowe małe, mokre i do trawy przyklejone, ale teraz będzie cieplej to może coś nadrobię.
Czekam na Twój wianek
Pozdrawiam
Gardenarium 18:50, 16 lis 2016

kinia111 napisał(a)
Pani Danusiu ja mam duży ogród 11 arów i od przyszłego roku będę się wzorowała na Pani ogrodzie. Jak widzę Pani ogród to jestem ciężko chora już poszła bym z łopatą i kopała sadziła. Pozdrawiam z Bochni koło Krakowa. Kinga.

Kiniu, zdjęcia Twojego zadbanego ogrodu obejrzałam, jednak jest zwyczaj aby swoich ogrodów nie wklejać do cudzych wątków, więc zapraszam do stworzenia i pokazywania swojego ogrodu w nowym wątku Zapraszam i będziemy kibicować

Zdjęcia musiałam usunąć, ale widziałam
Pozdrawiam

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:53, 16 lis 2016

Zielona napisał(a)
Przyjemnym obowiązkiem jest być na bieżąco u Szefowej
Mus rękawiczki bez palców zakupić, ale... palców żal Wiecznie mi zimno w dłonie.

Danuś, dziękuję, że zaglądasz. Wywołałaś ważną dyskusję. Znasz mnie i wiesz, że zawsze staram się spojrzeć na problem z wielu stron. Mam jednak nadzieję, że zgodzisz się z tym, co napisałam u siebie

Pozdrawiam stylową Ogrodniczkę

Rękawiczki są stricte "zdjęciowe" - nie za bardzo do roboty się nadają, ale ja lubię takie gadżeciki

Ja bardzo chcę pokazywać i promować dobre ogrodnictwo, zdrowe sposoby uprawy i staram się wskazywać, aby źle nie robić, ale nikogo przecież nie zmuszę do takiego postępowania. Ważna dyskusja na ważny temat jest potrzebna.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:55, 16 lis 2016

Sylvana napisał(a)
Danusiu zawstydzasz mnie....gdybyś zobaczyła moją "kreację" ogrodową, to byś anegdotki znajomym opowiadała.
Ja jeszcze dłuuugo się spod liści nie wykopię i moje trudniej zebrać bo brzozowe i wierzbowe małe, mokre i do trawy przyklejone, ale teraz będzie cieplej to może coś nadrobię.
Czekam na Twój wianek
Pozdrawiam

Ja bardzo szanuję pracowitych ogrodników, gdzież bym śmiała anegdotki opowiadać.
Wiem co to znaczy tyle drzew, mam ogrody w konserwacji i dobrze znam wywożenie busami liści z ogrodów. Dlatego wspieram mocno i życzę sił w ręku i lekkich grabi

Ja czuję w nadgarstkach taki dzień grabienia Oj czuję.

Instagram Ogrodowiska
kinia111 19:00, 16 lis 2016

Przepraszam nie wiedziałam o zdjęciach dopiero się uczę. Pomyślę o nowym wątku. Pozdrawiam ☺
Gardenarium 19:17, 16 lis 2016

Pewnie, od razu to rób, będziesz miała pamiętnik ogrodowy

https://www.ogrodowisko.pl/watek/new?forum_id=3

Instagram Ogrodowiska
kinia111 19:48, 16 lis 2016

Dziękuję Danusia za cenne wskazówki jesteś przemiła i bardzo liczę na twoje porady i pomoc. Jesteś moją inspiracją.
kinia111 19:49, 16 lis 2016

Już założyłam swój wątek ale nie wiem czy dobrze.
pawel_snopek 20:30, 16 lis 2016

Ja Lubię takie kolorowe dodatki lecz noszenie ich to druga strona medalu, troszkę brak odwagi W twoim wydaniu mi się mocno podobają ten kolor idealnie pasuje w te szare dni Pozdrawiam ciepło