Tak, idą po elewacji, nawet pozwolę mu wejść nieco na front. Dobrze zrobionych tynków bluszcz nie zniszczy, a nawet osusza, bo wypija wodę.. Zawsze marzyłam o bluszczu na ścianie i mam na własnym domu.
To dom jest dla mnie, a nie ja dla domu więc robię tak, jak mi się zamarzy Takie mam podejście do tematu
No przecież muszę mieć jakieś zaplecze... tutaj to nawet dwa samochody ledwo się mieszczą Mam tam sporo zapasów nazakopywane Nie tylko cebule
W marcu dałam się skusić na coś dużego...dwie sztuki, czekają sobie posadzone w naszej produkcji kompoście.
Jesień i zima będzie nastawiona na szukanie jeszcze pewnych donic, które będą pasowały do tych co mam, muszą pomieścić małe doniczki, bo sporo mam tulipanów w małych doniczkach.
58 odmian, ale razy ileś tam.. to daje liczbę trzycyfrową Upchnęłam w ziemi ale nie tutaj, na bazie Potem wykopię i postawię na podjeździe do garażu. Będzie szał, ale w donicach. Ciebie Ana to już nikt nie pobije.,..chyba że może ja, ale w innym ogrodzie jak powstanie może kiedyś W tym się nie da, bo nie mam jak sadzić, brak miejsca na tulipany w gruncie.
Mam takie ambicje na tulipanowy ogród nastawiony na maj, Szał ciał.
Biała dama ogrodniczka jest ...szara, stalowa
U nas leje, a ogród...szkoda gadać, cały w liściach, nie powiem łądne liście są ale w sobotę miałam tak czysto, że mucha nie siada, normalnie jak w domu, a tu po wianiu niedzielnym usłane że ho,ho. Sprzątanie odkładam na potem, dziś się nie da.
1 może być, teraz projektuję ogród z tym dębem,bo klientka chce dęba, więc ten jest najlepszy (dąb czerwony)
2. wielka rośnie, masz tyle miejsca? Albo ciąć
3. odpada, zamiera wierzchołek i przędziorki
4. szkodniki
5. smutas jak na cmentarzu i potrafi wymarzać, strasznie smutny, siny i brzydki
6. miałam skończyła w piecu (rdza wejmutkowo porzeczkowa ją załatwiła gdy była już wielka i piękna)
7. choinę popieram
8. buka popieram, chociaż jest wieczny kłopot z mszycą zdobniczką bukową zdjęcia zdobniczki
1 może być, teraz projektuję ogród z tym dębem,bo klientka chce dęba, więc ten jest najlepszy (dąb czerwony)
2. wielka rośnie, masz tyle miejsca? Albo ciąć
3. odpada, zamiera wierzchołek i przędziorki
4. szkodniki
5. smutas jak na cmentarzu i potrafi wymarzać, strasznie smutny, siny i brzydki
6. miałam skończyła w piecu (rdza wejmutkowo porzeczkowa ją załatwiła gdy była już wielka i piękna)
7. choinę popieram
8. buka popieram