Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Moja codzienność - ogród Oli 13:55, 27 gru 2013

Do góry
Olu caluski zostawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:54, 27 gru 2013

Do góry
Marzenko caluski zostawiam Śliczna choinka , fajne są te wielachne bomby
Ogród niby nowoczesny ale... 13:54, 27 gru 2013

Do góry
Madziu caluski zostawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:53, 27 gru 2013

Do góry
Pszczółko zbyt estetycznie mówisz? co począć jak tak własnie lubimy Może za rok będzie eko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:51, 27 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Przypełzłem z inspiracją na zamaskowanie
http://www.pinterest.com/pin/333547916123611680/
quote]

Faktycznie fanie by grało z czrna wstążką, ale i roboty sporo (a ja mam lenia)
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:50, 27 gru 2013

Do góry
Nie było mnie bo:
mam odwyk, nic sie nie dzieje ogrodowo no i mamy nowego członka rodziny, oto on ERNEST

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:48, 27 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Gosiu
Czy widzialaś ile zaoszczędziłaś
http://foldbedding.com/product_info.php?products_id=136

Troszkę inne bo ciężko było znaleźć z takim łukowatym dnem Ale oszczędność faktycznie spora
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:47, 27 gru 2013

Do góry
popcarol napisał(a)
mmm, cudne dekoracje W Pszczynie mieszkasz? Niedaleko od Rodziców moich z Oświęcimia rzut beretem Klimatyczny rynek masz, no i ten park
pozdrawiam!!!

Mieszkam zaraz przy Pszczynie I faktycznie park i rynek - miodzio
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:46, 27 gru 2013

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:45, 27 gru 2013

Do góry
Dziewczynki dziękuję że zaglądacie i za życzenia

parę migawek od mnie

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 10:27, 27 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Jesteś piekna jak z obrazka
Synuś również ale Ty mnie zachwyciłaś na tym zdjeciu

Malkul, zaraz lanie dostaniesz!
Ja jestem stara łupa i to nawet niezbyt dobrze zakonserwowana…
Myślę, że makijaż (ostatnio tylko od święta) coś tu zadziałał.

Buziaki i tulaski poświąteczne!
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 10:24, 27 gru 2013

Do góry
Jesteś piekna jak z obrazka
Synuś również ale Ty mnie zachwyciłaś na tym zdjeciu
Ogród niby nowoczesny ale... 09:30, 23 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Jestem, jestem...żyję. Wiatr nie porwał ale też nie baluje...
Dziś w Trójmieście byłam na zakupach a w poprzednie dni ciasteczka piekłam i inne pierdółki robiłam....

No ale najpierw pochwalę się prezentem...tak się zachwycałam wiankiem Malkul (od Anity), że Beatka się nade mną zlitowała i mi wianek zrobiła
Piękny..jutro zawiśnie na drzwiach wejściowych. Chyba na wejściowych..bo na razie wisi w domu i napatrzeć się nie mogę...

Ten wianek to prawdziwe powitanie Pani Zimy i Królowej Śniegu.Modelowy okaz. Ja nie wiem, jak się takie bombki na wiankach mocuje? Zawsze mam wrażenie, że one tak na niby się trzymają, tak zwiewnie i ulotnie wyglądają.
Ogród z perspektywą na przyszłość 00:38, 16 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
znów przyszłam powzdychać do wianka na drzwiach

Fajny jest. Dzis dostal straznikow choinki w donicy
Ogród niby nowoczesny ale... 20:00, 15 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Rewelacja jak dla mnie!
Wianek śliczny a reszta u Beatki

Buziaki Łobuziaro...byłam u Beatki i widziałam tę resztę...

goniak napisał(a)
Hej
Wiedziona zwykła, ludzką ciekawością szukam fotki Twojego domku, ale jakoś nie mogę do niego dotrzeć
Trafiłam natomiast na dywagacje dotyczące modrzewia.
Nie wiem co zdecydowałaś, ale moim zdaniem problem nie leży po stronie tych drzew.
Jak dla mnie jest tam za dużo żwiru i warto się może zastanowić nad zmianą ściółki, przynajmniej tam, gdzie jest szpaler modrzewiowy.

Oj, fotki domu nie mam tu...ale jak chcesz to na priv mogę wysłać.
a co do rabaty...to chyba by mnie M śmiechem zabił gdybym mu ten żwir kazała wywalać...ale pozyjemy, zobaczymy

Syla napisał(a)
Qrcze.... wianki, pierniki, ozdoby świąteczne ...... a ja jeszcze nie ruszyłam z miejsca ......

Ty masz inne zajęcie...więc masz co robić
Marzena2007 napisał(a)
Jakże mogłam mieć u. Ciebie zaległości? No jakże ja siem zapytowuję ???
Wianek i pierniczki wow!

No ja nie wiem jakim cudem można mieć zaległości...no jak?? U mnie?? Przecież mój wątek ostatnio tak się ślimaczy...
Dla odmiany czas na zmiany... 19:28, 15 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Anno to nie awantura tylko przekomarzanie czyli Komunikacja prowokatywna z Madziulą

Że co?? Komunikacja prowokatywna....ojej....przegiełam??
Dla odmiany czas na zmiany... 19:24, 15 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
O nie ja się wypisuję]
i oby "moje" krzesła Ci dziurę w pupie wypaliły!

Hm...nie wiem, nie wiem czy wypalą ...w poniedziałek zamówiłam, w środę dostałam info, że wysłane i cisza...amba...wcięło. Nie ma krzeseł. Mam nadzieję, że kurier się nie pomylił i na Śląsk ich nie wywiózł....
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:01, 15 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Wita Was Mała Mi.. pozwolicie że sie przedstawię..

"Mała Mi jest tak mała, że może usiąść na dzbanku do mleka. Złośliwa, czasem nieco agresywna indywidualistka. Mówi to, co myśli i robi to, co chce. Mimo to ma bardzo pozytywny stosunek do życia. "

Uważam że taki Nick jest lepszy.. dlaczego??? , a dlatego, że tamten mi sie nie podobał i był ni z gruszki ni z pietruszki..... a ten chyba ja ulał pasuje. Malkul będzie miała prościej z nazywaniem mnie..bo Mała Mi fajniej się pisze niż ostrojęzyczna Poza tym lubię Muminki Nawet przez wiele lat miałam koka na głowie
Mała Mi to też jak Mi..mo woli... przyzwyczaicie się.. ja już to polubiłam.. od dawna chciałam to zrobić, ale nie miałam pomysłu.. do wczoraj

Hahhaa...Ty jesteś jednak nieobliczalna indywidualistka ale ja to lubię a nawet wolę...
Mała_Mi mi pasi
Buziaki szalona...
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:00, 15 gru 2013

Do góry
Anno pasuje jak ulał !
I jak tu Cię nie kochać?!
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:44, 15 gru 2013

Do góry
Wita Was Mała Mi.. pozwolicie że sie przedstawię..

"Mała Mi jest tak mała, że może usiąść na dzbanku do mleka. Złośliwa, czasem nieco agresywna indywidualistka. Mówi to, co myśli i robi to, co chce. Mimo to ma bardzo pozytywny stosunek do życia. "

Uważam że taki Nick jest lepszy.. dlaczego??? , a dlatego, że tamten mi sie nie podobał i był ni z gruszki ni z pietruszki..... a ten chyba ja ulał pasuje. Malkul będzie miała prościej z nazywaniem mnie..bo Mała Mi fajniej się pisze niż ostrojęzyczna Poza tym lubię Muminki Nawet przez wiele lat miałam koka na głowie
Mała Mi to też jak Mi..mo woli... przyzwyczaicie się.. ja już to polubiłam.. od dawna chciałam to zrobić, ale nie miałam pomysłu.. do wczoraj

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies