Piękne poidełko i różyczka, tak się zastanawiam, czy może za rok w niedzielę nie byłoby lepiej pojechać, skoro sprzedają, ale byłaby radocha, podwójna, pozdrawiam
CO raczej nie za bardzo, ale jedną szkółkę mam z dużym asortymentem, jest ona od niedawna, prowadzą ją młode osoby i ciągle ulepszają, niestety dość wysokie ceny, choć nie na wszystko, ale warto tam pojechać, jak się jest w okolicy, mają swoją stronę, choć ona teraz w przebudowie, ale zerknij: szkółka
Bardzo duży wybór roślin, fajnie doradzają, widać pasję i miłość do ogrodnictwa.
Elcia ja bym cię i ze spadochronem przyjęła, śmiało wpadaj, miękkie lądowanie też zapewnię
A ja postaram się do ciebie drogą lądową dotrzeć,
buziam za zaproszenie
Ma przyjść ocieplenie, ale na krótko, bo na weekend znowu zimno, Maja dziś opowiadała w tvn, od połowy marca wiosna, dobre i to, choć liczyłam że to ostatni śnieg tej zimy.
U mnie jeden krokusik z pąkiem jest, ale już od jakiegoś czasu tak stoi, myślałam że przemarznie, ale chyba nic mu nie jest, czeka na lepsze czasy, pozostała wiosna schowana jeszcze pod kołderką;
Jak miło że chwalisz ten mój ogródek, w tym roku również zmiany będą, wysoko poprzeczkę podnosicie, staram się dorównać
Gosinko może bym dała znać....... ,albo raczej : dałabym znać z dziką chęcią , ale akurat tym razem , to by mnie musieli ze spadochronem z samolotu wyrzucić
Oczywiście jak Ty będziesz gdzieś tu u nas na " czornym Śląsku " to teź melduj
JuziaG kupowała ekobordy na allegro, tam na pewno najtaniej będzie, trzeba jeszcze doliczyć 4 szpilki na m2.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że niedługo zobaczymy się na żywo
Aniu- a ja mam dziś świetny humor, również dzięki twojej informacji o bocianach, wiele osób już wiosnę pokazuje, te pierwsze kwiatki czynią cuda, nawet jeśli u mnie jeszcze nie ma, bo wszystko śniegiem zasypane, najchętniej to bym u siebie też jej poszukała, tylko ten śnieg trochę psuje mi plany.
Poczekam a tymczasem u was zaspokoję swój głód kwiatowy
Gosiu- mam nadzieję, że niedługo się spotkamy i poszalejemy zakupowo