Bajeczne te ujęcia. Teraz wiem że masz dobrą ziemię dla tych zwiewnych delikatności. Nie wszyscy wszystko możemy mieć. Tak mnie kiedyś Viva uświadomiła. Pozdrowionka zostawiam.
Sosna poszła do ziemi dzisiaj.
Super szczotki, lubię iglaki, muszę jeszcze sobie jakiś rarytasik sprawić.
A mam jeszcze taką sosnę, kupioną na targach w K..u.
Sosna Green Twist
tak to wygląda
przy odcinku 6,8 metra zaplanowałam te drugie schody i wrzosy bo tam woda podmywa ziemię musi być mega drenaż
Na email wysłałam Ci też większy rozmiar tej mapki dbając o Twoje oczy hehehhehe bo tu wszystko takie mikro ;-D
kur... mam brak czasowy na wszystkie prace ogrodowe ogród nie pielony nie cięty , trochę wczoraj powycinałem i dziś już nie wróciłem bo inne prace porwały mnie nad stawem wszystko czeka na mnie koło domu wszystko zarasta mam nadzieje ze w 2019 więcej czasu będzie pozdrawiam i uciekam dalej
Witam kupiłam Klon Sango kaku. Ma on pekniecie u nasady pnia. Czy to żle? Sprzedawca z renomowanej szkółki tłumaczył, że to "blizna" po szczepieniu. Czy faktycznie?
Mam dużo drzew szczepionych ale na nielicznych jest takie coś.
Oj nie wiem ja mam tyle tych budlei,że nie nadążam za nimi gdzie która, same się wysiewają, teraz nawet jedna siedzi w chodniku, a jeszcze coś nawet hortensje mi się wysiały i krwawnica, wściekły się , wszędzie ich pełno.
W końcu udało mi się upolować lustro, które mi się podobało, wytrzyma w ogrodzie bo jest metalowe i ma róże. Może w weekend uda się je zamontować już nie mogę się doczekać. W podobnym klimacie znalazłam ławkę i stoliczek do zakątka za domem.