Umówiłam się już z Asią na tą większą
Ale nie ukrywam, że przydałaby mi się jeszcze ta mniejsza, którą mi ostatnio podarowałaś ... żeby tak z 10sztuk wyszło
Przekwitają już, ale ciągle mają sporo gałązek z pąkami.
Zaczynają pod koniec czerwca i kwitną prawie do połowy sierpnia - przerwa - i od połowy września znowu. Nawet do listopada.
hahahahahhahaha
czyli taka mnie czeka przyszłość - a ja miałam nadzieję na pomoc
ale moja droga pomoc mojego - już nie takiego malucha bo ten ze zdjęcia ma już 9 lat - nie była taka bezinteresowna 10 zł musiałam dać - za ten kawałeczek i trochę pod domem
marzeniem i planem na przyszłość jest szklarnio-oranżeria, na planie koła taka zakończona kuleczką najlepiej.....nawet znalazłam takie na all
O właśnie chętnie zobaczyłabym proporcje z tujami
Bo mam takie drażliwe miejsce u siebie na froncie ... wysokie na 2,5m tuje i wąska a długa rabatka 6,5m x 1,90m z kulkami i klonikiem, który kiepsko mi tam rośnie ... i myslałam zamiast klonika dać stożka, hortki i gracka + kulki ... ale chciałabym żeby to już była ostatnia zmiana tej rabaty bo w żwirku kiepsko się przesadza ... dlatego szukam takiego pewniaka
Reniu, u mnie z konsekwencją to słabo w tym roku. Poddałam się trochę Wszystkiemu winna pogoda; co zrobię oprysk to deszcz zmywa. Wcześniej, czyli wczesną wiosną OW stosowałam 3 razy w ciągu 2 tygodni, natomiast HT raz w tygodniu. Oprócz tego podlewam gnojówką na bazie suchego nawozu kurzego. To tyle.
Mój ogród jest bardzo mały w porównaniu z Twoim i tak podziwiam Twoją determinację