Sebek, miło się siedzi w każdym z naszych ogrodów, bo przecież to lubimy najbardziej i z niecierpliwością czekamy na wiosnę i lato
Ogród nie jest dopieszczony tak jak bym chciała, a po wizycie u Bogdzi stwierdziłam, że jeszcze za mało kwitnący
No to trzymam kciuki, żeby krzaczki były piękne Miejsce najlepiej znajdź im w półcieniu - chociaż na moje słońce świeci gdzieś od 10 do wieczora i dają radę
Julka - zdjęcia się zgadzają, moje też mają na czerwono wybarwione łodygi, więc to mogą być one Sadzonki również są dorodne jak za tą cenę - decyzja teraz należy do Ciebie
Wszystkie wykonane były z taką dokładnością i pieczołowitością.
Rośliny najwyższej jakości i kwitnące w tym samym czasie.
Nie do podrobienia, ale inspirujące.
Jedno jest pewne - ogrodowy zawrót głowy.
Po prostu bosko Te zastawienia roślin zachwycają, ale wg mnie po prostu są nie do podrobienia I chyba to jest najlepsze w CHFS... Ale zawsze fenomenem dla mnie jest to, że te ogrody mają tydzień, a potem są rozbierane
Do donic... Hmm... Na pewno by rosły, ale dużo lepiej w donicach wyglądają hortensje ogrodowe - i te gigantycznych donic nie potrzebują
Wysokość hortensji bukietowych zależy od cięcia - moje w zeszłym roku pewnie mniej więcej miały 1,2 cm - w tym roku na pewno będą niższe, bo są mocno ścięte - na razie mają koło pół metra. Również pozdrawiam
Ty to masz jakąś ewidencję, co kto ma gdzie? To jak będę szukać we własnym wątku, to rozumiem, że mogę na Ciebie liczyć? Bo ja już tego sama nie ogarniam
Właśnie ja takich nigdzie nie widziałam poza Twoimi Sebku i na realizacjach Gardenarium p. Danusi .
A jak by się miał Silver do donic przed domem? Pewnie donice spore potrzebne byłyby. Do jakiej wysokości rośnie?
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
(uciekam już do pracy ) w ogrodowisku tak szybko czas leci