co myślicie o posadzeniu w tą donice czegoś w tym klimacie plus po bokach np 2 azalie miniaturowe ? podsypać ładnie korą drobną i może by było fajnie ??
ewentualnie wyrzucić azalie i dać wrzosy ? tak żeby było zielone cały rok ?
Ewo myślę, że to ta sama hortensja Miałam ją kiedyś wyprowadzoną na pieńku ale po tym jak zmarzła wróciłam do podstawowej formy. I przesadzam co rok w inne miejsce. W sumie to się jej nie dziwię, że się obraziła.
Renatko to dwie różne pysznogłówki.
To Kardynał, kupiłam sadzonkę.
To cytrynowa, miałam z nasion.
Jestem
Wybaczcie, że mimo obietnic dopiero teraz, ale to nie było zależne ode mnie. Dziecię me jest bardzo absorbujące ostatnio
Oto kilka obiecanych zdjęć Specjalnie dla Was powychylałam się z okien i porobiłam insze zdjęcia niż ostatnio Lepiej od razu widać, w jakim jest stanie trawnik. Żałosnym.
Widok z piętra domu na frontową część działki (wschód). Nie mam pojęcia co posadzić pod ogrodzeniem
To samo okno, ale widok bardziej na północny-wschód Za aroniami schowane chwastowisko
Jeszcze raz to samo okno, ale widok w dół Hosty Mamusi i maleńki, ledwie 3 metrowy świerczek A na samym środku floksy.
Tym razem już moje własne okno Po lewej chwastowisko, które za rok czy dwa będzie pięknym zadarnionym terenem
Pogoniłam wszystkich i jak widać prace sprzątaniowe trwają. Wykopano 6 zaległych karp.
Po prawej, między brzozami (tam gdzie teraz piaskownica mojej córci) będzie altanka
Mam miejsce na rabacie z hortkami i miłorzębem, specjalnie zostawione. W końcu się doczekałam...
Dzięki, Ania Nie taką chciałam, ale jest ok.
Iwona, kupiłam używaną z FB. Nie wiem czy nie za biała jest, chyba ją przemaluję, jeśli znajdzie się chwila na to.
O hortki zapytam i dam znać.
No rośnie, rośnie. W tym roku dokupiłam kilka dużych w inne miejsce. Nie pamiętam szczególnych przebarwień ani kwitnienia w zeszłym roku, zobaczymy jak będzie w tym.
No u Ciebie to inne kwiaty trzeba ogarniać A Krzyś taaaa, bardzo to lubi Dziś ze mną różę sadził
Ciag dalszy ostatniego wypadu do ogrodniczego...
Na jego terenie, znajduje sie rowniez lesne przedszkole.
Dzieci maja mozliwosc pobawic w lesie
Pobrudzic sie