Teraz dopiero sie wróciłem parę stron, bo zapomniałem, że tam nie czytałem
To tawuła japońska - prawdopodobnie Goldflame
Ścieżkę zakładasz przy wysiewie trawy albo po - zakładałem u siebie tak i tak i szczerze przyznam, że na założonym trawniku idzie łatwiej, bo po prostu wycinasz odpowiedni kształt z darni i wkładasz kamień - jednak ma to sens to wąskiej ścieżce Kamienie muszą być płaskie i jeśli ma po nich jeździć auto to lepiej, żeby były grube. Moje mają gdzieś po 2 cm grubości i mimo, że to marmur to niektóre popękały pod naporem samochodu - ale trzymają się nieźle Kamień łupany jak najbardziej się nadaje, jednak najlepiej jak mają dużą powierzchnię, wtedy wyglądają najlepiej
Nadrobiłem! Cud normalnie
Podsumowując - tytuł wątku adekwatny do tego w jakim stanie jest teraz Twój ogród - po prostu madżenie
Opuchlaki - karmisz je Larvanem czy Dursbanem - bo mi ten drugi pomógł i tfu tfu - na razie spokój...
Na imieniny wszystkiego najlepszego Sebuśkam
Skosiłem dziś trawę, bo wybujała nieźle - od razu mi i ogrodowi lepiej A meliska zamiast herbatki nie zaszkodzi A nerwosolów i innych takich nie kupię - niech Wam będzie
Zajęty tylko i wyłącznie nauką Kciuki trzymaj - muszę pozbierać od Was pozytywne czakry - no i kupić jeszcze jakieś dragi na nerwy, bo melisa w szafce już jest A wiąza mam nadzieję, że zobaczę za ileś tam na żywo
Ula - no to super, u mnie jak zawsze wyginęły.... Ale siewek jeszcze nie zdążyłem wyszukać....
Zbyszku - Pan Tadek przeczytany - dziś na tapecie rozszerzona matma i za chwilkę spadam do zestawów z angielskiego - jak fajnie, że można teraz matury rozwiązywać online - zaoszczędzę na tuszu i papierze A czosnki powoli pękają, w trakcie matur na pewno rozkwitną
Gosiu - ostatnio mijałem kasztany i niby ładny widok, ale jakże przerażający
Maju - w Queenach się zakochałem i na pewno będę polować na nie jesienią