Queeny - takie dorodne tulipany rzadko mi się trafiają - mają gdzieś po 70 cm i wszystkie zakwitły. Janina się spisała - te pomarańczowe również stamtąd. Jedynie Exotic Emperor na razie marudzą
Ufffff - wreszcie mi naprawili internet - czuję się jakby była gwiazdka Macham do Was fffflicznie i lecę ogarniać opracowania i inne zadania maturalne.....Nie chcę wiedzieć ile mnie ominęło, bo i tak tego nie nadrobię.... No chyba, że po maturach
Marta w necie widziałam piękna kule jak ma Sebek za 150 zł dużą fajna ale sama kula a pomke juz oddzielnie trzeba kupić moje wcale duże nie są ale cały zestaw był
Sebek fajny ogrodek. Tez man bardzo maly ogrodek ale ja bede jeszcze pare lat potrzebowac zeby wszystko tak zrobic jak mi sie poboba. Trzymam mono kciuki za latwe zadania maturalne.
Naprawdę dziwne w szkole siedzisz jak już wolne masz?
Będę trzymała za Ciebie kciuki.
Mój syńcio postanowił w tym roku "dorobić" sobie maturę właśnie z rozszerzonej matmy (w ubiegłym roku twierdził, że nie ma takiej potrzeby - także jestem w temacie
Rozszerzona matma na 70%, jest OK i taki wynik by mi się marzył w maju...
W domu awaria netu i telefonu, więc żyję jak Amisze Może to i lepiej, bo Pana Tadka czytam... Macham do Was, co najdziwniejsze ze szkoły
Basiu zrobiłam tak za radą Danusi i Sebka, wskazali mi artykuły o ściółkowaniu. Jeszcze gdzieś czytałam, że ma być gazeta lub kartony, na to ziemia i dopiero kora. Sebek pisał, że gazety i kora. Te gazety mają nie przepuszczać chwastów a potem jak się rozkładają to pomaga to ziemi. Sprawdzę więc czy to dobry sposób. Skoro pozdejmowałam matę to muszę coś zrobić, żeby tak chwasty nie rosły
Wiosna jest piękna to prawda !
Na poprawę pogody czekam z utęsknieniem...nie pada ale pochmurno, pielę bo chwaściory chcą mnie żywcem zjeść ale wszystko się strasznie lepi, okropna robota. Czekam jak troszkę przeschnie bo muszę też skosić trawę
Janina to Biedronka o ile się nie mylę ksywę wymyślił Sebek
Mam nadzieję, że kiedyś będzie przypominał ogrody angielskie Jeszcze dużo pracy przede mną i czasu na wzrost roślin, ale już wstępnie zadowolona jestem z tego, co mam
.
Nie ma szans na przeczytanie wszystkiego ale zaczelam od konca i mam pytanko o roslinke z ponizszego zdjecia, co to takiego ?
i jeszcze widzialam u ciebie taką scieżkę z kamieni, czy to sie robi przed wysiewem trawy czy po ?
co to za kamienie ? musza byc bardzo plaskie ? lupek sie do tego pewnie nie nadaje ?
Macham do Was Spałem dziś 3,5 godziny, więc cały dzień chodzę jak naćpany A o 16 piszę próbną z rozszerzonej matmy.... To mnie chyba dobije do końca
Spadam jeszcze coś na nią zrobić, żeby nie napisać na 0% - a przy moich zdolnościach do tych zagadnień to jest możliwe Pozdrawiam