Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:10, 25 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Ania odnośnie tej kropkowanej lilii to ja ją mam i kupiłam jako LILIA ORIENTALNA DIZZY http://cebule-kwiatowe.pl/lilia-orientalna-dizzy-1-szt-i359-k29.html

albo mi sie wydaje że podobne

A tak wogóle to jetses kochana. dostałam wiela pakę. już posadzone wszyystko!anno u mnie zostawiam cosik w podziękowaniu a reszta tak jak sie ugadałyśmy

Dla mnie one wyglądają identycznie Ale swoją kupiłam pod nazwą TIGERWOODS
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 21:08, 25 lip 2013

Do góry
KRÓLOWO SŁOIKÓW - ja też chcę na te w musztardzie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:04, 25 lip 2013

Do góry
Gabi - kupowaliśmy łupek granitowy, niestety w proównaiu do cen na dolnym sląsku to u nas drogo
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:47, 25 lip 2013

Do góry
Ania odnośnie tej kropkowanej lilii to ja ją mam i kupiłam jako LILIA ORIENTALNA DIZZY http://cebule-kwiatowe.pl/lilia-orientalna-dizzy-1-szt-i359-k29.html

albo mi sie wydaje że podobne

A tak wogóle to jetses kochana. dostałam wiela pakę. już posadzone wszyystko!anno u mnie zostawiam cosik w podziękowaniu a reszta tak jak sie ugadałyśmy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:42, 25 lip 2013

Do góry
Anno - jesteś przekochana.dostałam paczkę. Tyle jeży! jesteś codowna babka! Już wszystko posadziłam jutro mam nadzieję dojdzie kolejan partia wyczekiwanych trawek , dosadzę , wykoruję i obfocę dla Was.

Aniu - DZIĘKUJĘ
http://www.mommahealth.com/wp-content/uploads/2011/10/Echinacea.jpg
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:38, 25 lip 2013

Do góry
Rere wybacz mi ale nie moge się dostac na twój blog.temu nie zaglądam a chciałabym. nie masz na forum cosik?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:37, 25 lip 2013

Do góry
Sebcio- ja tak mam że tak już jestem, czasem dobrze a czasem to złe jest. Ale da się żyć. A to że będzie kiedyś ładnie to zasługa projektu Pani M. Ja tylko sadzę

Marzenka - a ja nawadnianie automatyczne

Aluś-wjechał dziś łupek do gabionów, niestety muszę „zmusić” męża aby prąd rozciągnął w gabionie pod lampki bo inaczej nie mogę zacząć napełniania.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:22, 25 lip 2013

Do góry
to są trzy zbiorniki po 1000L każdy takie baniaki jak na allegro http://allegro.pl/zbiorniki-czyste1000l-baniak-zbiornik-beczka-i2287847032.html , one są razem połączone i zbierają deszczówkę z dachu domu oraz drenażu fundamentów do tego wsadzona jest pompa zanurzeniowa a nadmiar przelewa się do stydni chłonnej 5 metrów w głąb ziemi.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:16, 25 lip 2013

Do góry
Czytam u Ani o zakupachwnioskuję więc że będziesz niedługo szalała.
Ja Rh zaplanowałam na wiosnę przyszłego roku i może się uda przy tej okazji Bogdzię odwiedzić.
Mus byłoby przed jesienią rabatę pod nie przygotowywać.

oj będę, dziś znowu mnie złość ogarnęła i zniechęcenie, tak psy poniszczyły, że pewnych roślin nigdy nie zobaczę w fazie kwitnienia, murek z cisów nigdy nie urośnie, non-stop łamany, wszystko inne wydrapane, położone na płask....oj zgrzytałam dziś zębami, wywalam wszystko prawie, zmieniam na rośliny, przy których nic nie robi się prawie, chyba koniec z bylinami i innymi.. mam dość
jednym słowem, orka od nowa, ale akurat pomysł z rh uważam za bardzo dobry, rośliny piękne i zimozielone i chyba szybko urosną i psy ich nie zniszczą, bo podwyższenie będą miały

Bogdziu, no i będziesz mieć gościa w postaci Uli fajnie

Rench, u mnie chyba tylko park wytrzyma, reszta do wywalenia...

Mira, tak z tego parku, to ponadczasowe i prawie bez robótki Iza potrafi...cieszę, się ze mogła zrobić relację o moim ogrodzie, chociaż wtedy, jako tako było

Marzenko, chyba w rh głównie pójdziemy, zmian będzie dużo, tyrania, jak piszesz jeszcze więcej, ale jak byś zobaczyła dzisiejszy pogrom, zrozumiałabyś, że muszę zmienić
normalnie uwielbiam koty, ale połączenie ich wizyt na moim terenie z psami, to makabra!!!

Aniu, mur będzie cieszył oczy cały rok czyli w sumie będzie około 50 rh u mnie, całkiem sporo do skubania z kwiatów
wzięliśmy odmiany; Eskimo, Franceska, Haaga, Helsinki, Calsap ..będzie kolorowo, ale z każdego po 5 sztuk

malkul, właśnie o to chodzi, miło cię widzieć

GorAna, tak właśnie sobie myślałam, jak zobaczy go Iza, też relacja mnie zachwyca, wyszło lepiej niż jest naprawdę

kwiecieholandii, parę fajnych miejsc jest i tylko tyle

Kraina Czarów w fazie projektów 08:43, 25 lip 2013

Do góry
Aga, a no dzieje się, dzieje nie tyle co u Ciebie, czy u Malkul, ale w swoim tempie daję radę

Malkul, Filip faktycznie dał super wyjaśnienie, a do Marzenki jeszcze napiszę... bo ślicznie u niej wygląda z płytami

Dzięki za odwiedziny dziewczyny Buziaczki ślę
Ogród z perspektywą na przyszłość 07:39, 25 lip 2013

Do góry
Monia, gradiole po prostu uwielbiam...białe i te zielonobiałe

Marzenko, czasu brak U nas hotelowo się zrobiło ostatnio Otworzę chyba hotel z atrakcjami turystycznymi dla obcokrajowców Ach...ta polska wieś Poza tym nadrabiam wyciaczki z chłopakami po okolicach.

Moge się pochwalić nowymi hortensjami Phantom w liczbie 4

http://majawogrodzie.tvn.pl/145,Hortensje-bukietowe,porada.html

Malkul,

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:27, 24 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Ania dość tego! NApadnę Cię!Takie jeże! Która mi dołożyłaś?

Niestety tylko białego i różowe.... bo wiem, że pilnujesz kolorów i odmian.... ale nie wytrzymałą mi 1 biały na 100% I KILKA CHYBIŁ-TRAFIŁ
Ogród niby nowoczesny ale... 23:00, 24 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Madzialena - na pocieszenie mogę Cię jeydnie zaprosić do mojego wątku za dwa lub trzy dnia na podziwianie miskantów Grac.......

Ty chcesz mnie załamać??????????!!!!!!! Ty brutusie??

Jutro jadę do szkółki i zobaczę jakie trawki mają...coś kupię...czuję to
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:58, 24 lip 2013

Do góry
Pięknie w bieli
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:56, 24 lip 2013

Do góry
Ania dość tego! NApadnę Cię!Takie jeże! Która mi dołożyłaś?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:54, 24 lip 2013

Do góry
Irenko - Na te Rh to i ja się wyłaniam z czeluściCudnie będzie, w masie siła!
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 22:52, 24 lip 2013

Do góry
Śliczna Anabelka Psinka też niezła
Pomysł na ogród 22:51, 24 lip 2013

Do góry
wkleiłam u mnie https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=178#post_1 cos dla Ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:50, 24 lip 2013

Do góry
Dla Skula:
nasz kombajn na deszczówkę (dzieło mojego M. i jego super pomocnika czyli mnie) - wkopane w ziemi.
Kraina Czarów w fazie projektów 22:47, 24 lip 2013

Do góry
No i Filip ci ładnie wyjaśnił.MArzenka ma go chyba też.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies