Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 21:17, 24 lip 2013

Każdy lilię ma mam i ja

malkul 21:37, 24 lip 2013

Tosiu – wkładam pracy ale mam wrażenie że dopóki trawki zielonej nie posieje to nie widać jeszcze efektów. Ale pocieszam się że roślinki już rosną i to jest dla mnie najważniejsze.

Sonka posadziłam już to jest na stronie 175 ale tam może nie rozpoznałaś bo ścięłam wszystkie kłosy aby się trawa nie męczyła na nasiona ale poszła w kępę.

Regli – muszę dbac o Wasze uzębienie. Ciekawam efektu twojego projektu, to dopiero szczeny pospadają

Marzenko –podlewam podlewam, papu daję, i pryskam. Takam grzeczna jest dziewuszka. Juro dopiero wysyłka kloejnych trawek więc jesazcze nie sadzę niestety ale przygotowuję dla nich domek.

Alicjo – dziś wreszcie wywieźlismy kupę gliny która stała i przez nią nie mogli mi przywieźć łupka graniowego do gabionów i grysu na rabaty. Ale jutro rano dzwonię żeby zaraz przywozili bo już zamawiałam parę dni temu.
Trawki zamawiałam na trawyozdobne.com u Pana Mariusza Surowińskiego.

Gierczusiu, Karolcia - dziękuję kochane

Gabisiu-ja tez śledzę u ciebie. Hihihihi. Z tą kłosownica to eksperyment bo w projekcie była hakone ale za wolno rosnie więc podmieniłam.
Na razie mam mieszane uczucia. Ale zawsze można podmienić.

Ania- kochana dobra duszko cieszę się że karton się przydał. Jutro wyglądam poczty. HURA YUPIIII

Anitka mnie pasuje różnie. Jak już będziesz mogła to się dogadamy aby obu nam pasowało

Evchen
– aż mi się łezka w oku zakręciła jak przeczytałam co napisałaś. Tak marzyłam i tylko żałuję że tak długo czekałam aż razem z M. Zrobimy bo przecież wiedziałam że on wiecznie „goni w piętkę” i dawno mogłam się złapać łopaty.
gierczusia 22:18, 24 lip 2013

A jaki jest plan na jarzmiankę większą ??... Bo rzeczywiście fajne cudo
malkul 22:24, 24 lip 2013

Eluś- plan nazwijmy go całościowy tzn. w trawach które rządzą u mnie będzie dosadzone jako plama
Magda70 22:34, 24 lip 2013

malkul napisał(a)

Szpinak nowodzelandzki polecony przez Magnolie (fajny bo się obrywa listki z boku i cały czas sonie rosną nowe) sporo pomroziłam i na bieżąco tez wcinamy

Ta...tego będę szukać....matadora mam i pierwszy zbiór super a reszta to byle co...
regli 22:41, 24 lip 2013

A ja właśnie strasznie lubię, jak nie dbasz o moje uzębienie, dlatego czekam z niecierpliwością na dalsze Wasze prace i zdjęcia
malkul 22:46, 24 lip 2013

W piątek trawki więc prosze do tego czasu dbac o ząbki
malkul 22:50, 24 lip 2013

Dla Skula:
nasz kombajn na deszczówkę (dzieło mojego M. i jego super pomocnika czyli mnie) - wkopane w ziemi.
Magda70 23:06, 24 lip 2013

Jezu....faktycznie kombajn...
Sebek 23:12, 24 lip 2013

Gosia - powoli zaczyna być ślicznie Bardzo podoba mi się Twoja praca - przemyślane co do jednej rośliny, posadzone etapami, a nie wszystko rozkopane i nic nie skończone - jak u mnie na początku Pozdrawiam