jak tak dalej pójdzie to chyba pasiekę założę, bo rój już mam . A tak na poważnie to tyle mam nad oczkiem pszczół, że boję się, żeby dzieci nie dziabnęły
wczoraj bardzo niespokojne były, latały jak ze sraczką . Może przez to, że na burzę się zbierało
A u mnie z jakiegoś powodu nie rosną żadne cebule zwykłe, siedmiolatki i szczypiorki. Nawet chrzan nie chcę rosnąć. Tak jak trzy lata temu posadziłam cztery korzenie licząc, że się rozrośnie tak i w tym roku wyrosły cztery kępki marnych liści. Nic, popatrzę chociaż u Ciebie .
Kwitnie borówka (niestety tylko 1 z 4 krzaczków), nie wiem dlaczego I piękne czosnki. Nie pamiętam ile ich posadziłam, więc się nie stresuję, czy wszystkie wyszły
Rano poszłam na łąkę narcyzową a tam taki widok. Na brzegach łąki kwitną azalie w trawach ozdobnych (zamierzenie), zamiast narcyzów już czosnki. Trafiają się kamasje.
Juz bez robali Porownywanie kwiatow montan, na fotce ponizej, w dloni trzymany kwiat New Dawn, obok, Rubens.
New Dawn jest mloda montana w moim ogrodzie, mysle ze jeszcze zmieni odcien na bardziej intensywny...